|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:13 am
PointZer0 Delein Ani mnie nie denerwuj ><" Dobrze , dobrze xd *cmok w cz�łko* *^^* *oddaje cmoka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:13 am
PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tytaj nie życzę sobietakich komentarzy...ale tu wszyscy delikatni... nawet prawdy powiedziec nie mozna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:14 am
Driadaa kobiety sie uspokoiły i zrobiło sie miło i przytulni, boshe walczyc tak o faceta, to niezły musi byc sweatdrop co... kto.. gdzie ... jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tutaj nie życzę sobie takich komentarzy...moge zrobic burde, ale taka konkretna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* Avsko! Uważaj na latające Albatrosy... No nie strasz... One są duże... Tak, a Opcy ma jednego i nim rzuca we wszystkich XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* Witam maly mlyn dzis tu jest ale zapraszamy rozgosc sie i uwazaj na latajace przedmioty xd Dziękuję... Postaram się mieć oczy wkoło głowy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
deathsis PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tytaj nie życzę sobietakich komentarzy...ale tu wszyscy delikatni... nawet prawdy powiedziec nie mozna sweatdrop Prawdę można powiedzieć , ale to nie była wypowiedz zawierajaca opinie czy fakt tylko złośliwy komentarz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:15 am
Ja- Yosei Julka Baliaur Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* heyka gaia oszalala.. i mi sien to podoba.. jeszcze moze za kwile mi sie pojawi halo w inventory heart heart domokun heart heart [hihra sie z glupoty blondyneczki...] ...pffff... stare Zapasy w kisielu zapasy w kisielu(skanduje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
deathsis PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tytaj nie życzę sobietakich komentarzy...ale tu wszyscy delikatni... nawet prawdy powiedziec nie mozna sweatdrop on jest modem i dba o to zeby na tym topiku byl spokuj i zeby regulamin byl przestrzegany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Moze by tak jakies zawodyw kisielu zrobic dla tych co sie tak kloca xd xd xd xd xd xd xd ja chce byc sedzina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
deathsis PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tytaj nie życzę sobietakich komentarzy...ale tu wszyscy delikatni... nawet prawdy powiedziec nie mozna sweatdrop jak sama prawdy nie widzish to jak mozesh cokolwiek mowic na jej temat...zdejmij slonko wreszcie te rozowe okulary.. i dostrzez swiat wokol siebie takim jakim jest,....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:16 am
Ozzwald PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tutaj nie życzę sobie takich komentarzy...moge zrobic burde, ale taka konkretna ? Jasne, nie krępuj się...to takie moje zdanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:17 am
Delein Sereg-Run Delein Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* Avsko! Uważaj na latające Albatrosy... No nie strasz... One są duże... Tak, a Opcy ma jednego i nim rzuca we wszystkich XD Biedny albatros...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:18 am
Kitty ShadowCat Driadaa kobiety sie uspokoiły i zrobiło sie miło i przytulni, boshe walczyc tak o faceta, to niezły musi byc sweatdrop co... kto.. gdzie ... jak? myśle że ona i tak przegrała ja ich widzialam w lodzi wiec sory mala daj sie na luz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|