|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:10 am
...kurde ile dzisiaj nowych widze biggrin ...Sereg-Run ...miło mi poznać, jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* Avsko! Uważaj na latające Albatrosy... No nie strasz... One są duże...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* heyka gaia oszalala.. i mi sien to podoba.. jeszcze moze za kwile mi sie pojawi halo w inventory heart heart domokun heart heart [hihra sie z glupoty blondyneczki...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathsis PointZer0 Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* Witam xd Del : 4 (z3|/|v ? blaugh // | 3 (|-| |_| |_ 4 _|... razz *rzuca w nia albatrosem* scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siedzi na fotelu i obserwoje zachowanie gaian....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa kobiety sie uspokoiły i zrobiło sie miło i przytulni, boshe walczyc tak o faceta, to niezły musi byc sweatdrop Walka o glupote...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* oi! *chowa albatrosa za plecami* A nie mówiłąm! Miałeś go uwolnić!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:12 am
Ozzwald revcat raqel ja spadam zadzwon jak bedziesz mogl.... zegna wszystkich i dziekuje za mile spedzony czas smile do zobaczenia jutro naturalnie smile biggrin narazie... narazie ozzwald i trzym sie oraz jeszcze raz dziekuje juz nie jest zimno przynajmniej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moze by tak jakies zawodyw kisielu zrobic dla tych co sie tak kloca xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...kurde ile dzisiaj nowych widze biggrin ...Sereg-Run ...miło mi poznać, jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ... ninja *również się kłania* Miło mi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tutaj nie życzę sobie takich komentarzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:13 am
5er4phin3 Delein opcy racqel opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto? taki zwyczaj pisania cyferek zamiast literek...... bo wiesz jak tak piszesz to jestes hakerem....... Nienawidze tego == .... crying .... crying .... no co????? Czyżby Megatokyo??? (M3G4T0KY0) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Baliaur Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* heyka gaia oszalala.. i mi sien to podoba.. jeszcze moze za kwile mi sie pojawi halo w inventory heart heart domokun heart heart [hihra sie z glupoty blondyneczki...] heh zeby takiego zartu nie zauwazyc 3ba byc naprawde slepym... idz sobie ode mnie proshe..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Baliaur Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* heyka gaia oszalala.. i mi sien to podoba.. jeszcze moze za kwile mi sie pojawi halo w inventory heart heart domokun heart heart [hihra sie z glupoty blondyneczki...] ...pffff... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|