|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:24 am
Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question tak 3nodding od 6 wiec u nas to bedzie 14 tak question niom, chyba ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:24 am
Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to bedzie tak jak z g-pinami w lutym. Za to, ze postujesz przychodzi taki ludzik na banerku i wrecza Ci prezencik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:25 am
Omega Sun Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to bedzie tak jak z g-pinami w lutym. Za to, ze postujesz przychodzi taki ludzik na banerku i wrecza Ci prezencik wink ale wypas eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:25 am
Omega Sun Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to bedzie tak jak z g-pinami w lutym. Za to, ze postujesz przychodzi taki ludzik na banerku i wrecza Ci prezencik wink serio? surprised ale fajnie!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:26 am
Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question tak 3nodding od 6 wiec u nas to bedzie 14 tak question niom, chyba ^^" nieeeeee gonk ...... 6 pm....... 18 + 9 godzin..... to bedzie ..... 3 rano eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:27 am
Omega Sun Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to bedzie tak jak z g-pinami w lutym. Za to, ze postujesz przychodzi taki ludzik na banerku i wrecza Ci prezencik wink Cool eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question tak 3nodding od 6 wiec u nas to bedzie 14 tak question niom, chyba ^^" nieeeeee gonk ...... 6 pm....... 18 + 9 godzin..... to bedzie ..... 3 rano eek ja tak wcześnie nie wstaję... na gai będę koło 9.00 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question tak 3nodding od 6 wiec u nas to bedzie 14 tak question niom, chyba ^^" nieeeeee gonk ...... 6 pm....... 18 + 9 godzin..... to bedzie ..... 3 rano eek nie od 6 pm tylko od 6 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nieeeeee gonk ...... 6 pm....... 18 + 9 godzin..... to bedzie ..... 3 rano eek nie widze żadnego problemu.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:28 am
Falcone Omega Sun Falcone Katka1989 Falcone Katka1989 a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka* a kiedy zaczynamy tak gadac jak się będzie dało założyć topika. To ja założę oki? I dam linka w sygnaturze 3nodding ej a jak to bedzie prezenty dostana ci co beda tam gadac question nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to bedzie tak jak z g-pinami w lutym. Za to, ze postujesz przychodzi taki ludzik na banerku i wrecza Ci prezencik wink ale wypas eek dołącze sie do tych wszytkich jęków Woooow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:28 am
Ja juz nie wiem komu wierzyc z tym czasem, msuze samemu chyba policzyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:30 am
a w ameryce nie ma kilku strf czasowych..? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:31 am
Lethiel Omega Sun Ozzwald Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? jak długo moge się zastanawiać ? topik mozna zalozyc o 6.00pm czasu gaiowego. Mozesz sie chyba zastanawiac do momentu zamkniecia GM czyli do niedzieli (wtedy sie pewnie jeszcze zalapiesz na prezencik) lol...... 6pm.... + 9..... 3rano 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:31 am
Falcone nie od 6 pm tylko od 6 am nieprawda, to Lethiel ma racje - 6pm ! Nie musimy zakladac topika o 3.00 rano (chociaz ja jeszcze na ogol nie spie o tej porze), bo mozna to zrobic pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:33 am
Ozzwald a w ameryce nie ma kilku strf czasowych..? stare niom. ale czas gai to 9 h wcześniej ^^ ja założę topik zaraz jak wstanę 3nodding powiadomię was wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|