|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!! przeciez sie skarzylas ze ci sie nudzi..... znajdz sobie kogos zaczni go opierdalac......... swietna zabawa..... stare Przepraszam, ale o co chodzi? Kto sie kłóci i o co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathsis opcy a ty za przeproszeniem kim jestes? Dziewczyną... aha......... w takim razie...... jakie masz majtki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:05 am
fajnie sie to czyta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!! przeciez sie skarzylas ze ci sie nudzi..... znajdz sobie kogos zaczni go opierdalac......... swietna zabawa..... stare Ja sie nie kloce tylko mowie prawde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto? taki zwyczaj pisania cyferek zamiast literek...... bo wiesz jak tak piszesz to jestes hakerem....... xd buhahhaha slyszalam juz kiedys o tej bzdzurze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
deathsis opcy deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... a ty za przeproszeniem kim jestes? Dziewczyną... a do tego jaka bystra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:06 am
o.O gaia oszalala 2 giftbox dzis eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:07 am
opcy deathsis opcy a ty za przeproszeniem kim jestes? Dziewczyną... aha......... w takim razie...... jakie masz majtki?? ...czułem, że się nie obejdzie bez tego pytania biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy deathsis opcy a ty za przeproszeniem kim jestes? Dziewczyną... aha......... w takim razie...... jakie masz majtki?? nie mam bielizny, nie stac mnie jeszcze nie nia przystojniaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:08 am
Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:08 am
Delein opcy racqel opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto? taki zwyczaj pisania cyferek zamiast literek...... bo wiesz jak tak piszesz to jestes hakerem....... Nienawidze tego == .... crying .... crying .... no co?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|