|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:00 am
deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... a ty za przeproszeniem kim jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... psychicznie chory to tylko ja tu jestem.. dzisiaj nie bralem proszkow.. i powoli zaczyna mnie wkurzac to ze od rana sie tu ludzie kluca... Nie ma ludi normalnych są tylko niezdiagnozowani... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:01 am
Aidanna PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!! A o co chodzi? Komu mam dać w mordę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto? wrociles braciszku razz to moze zadzwonisz? teraz? hmm?? poki jestem w domu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto? taki zwyczaj pisania cyferek zamiast literek...... bo wiesz jak tak piszesz to jestes hakerem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... a ty za przeproszeniem kim jestes? Dziewczyną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehhahahaaheaheahe ale fajnie! przez kilka ostatnich stron mielismy normalnie przekroj normalnych sytuacji na gildii. Jeszcze tylko Leth brakuje z wszechobecnym przytulem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:03 am
opcy racqel opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto? taki zwyczaj pisania cyferek zamiast literek...... bo wiesz jak tak piszesz to jestes hakerem....... Nienawidze tego ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!! przeciez sie skarzylas ze ci sie nudzi..... znajdz sobie kogos zaczni go opierdalac......... swietna zabawa..... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aidanna PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!! A o co chodzi? Komu mam dać w mordę? wszyscy sie kluca no!! mam jz tego dosc scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Dlaczego po glowie chodzi mi tylko piosenka z M jak Milosc. Zabic kogos to malo. stare question Hmmmm kogo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:04 am
Delein Aidanna PRZESTACCIE SIE W TEJ CHWILI KLUCIC!!!!!!!! KLUCCIE NIE NA GG ALBO W MELINIE ALE NIE TU BO PSUJECIE WSZYSTKIM HUMORY!!!!!!! A o co chodzi? Komu mam dać w mordę? ...wszystkim ...łan baj łan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|