|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:55 am
opcy Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] leet mnie wkur$%#$.......... stare heh... mnie też 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:56 am
opcy Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] leet mnie wkur$%#$.......... stare Uuuups crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald 5er4phin3 Ze sie tak spytam: Tu tak zawsze??? nie... to dzisiaj... jakis takie dzien... mam nadzieje ze ta sytuacja nie bedzie trwala przez 5 dni... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:57 am
deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... psychicznie chory to tylko ja tu jestem.. dzisiaj nie bralem proszkow.. i powoli zaczyna mnie wkurzac to ze od rana sie tu ludzie kluca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:57 am
opcy leet mnie wkur$%#$.......... stare kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:58 am
deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... z tego co mi wiadomo -nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell 5er4phin3 Ze sie tak spytam: Tu tak zawsze??? Nie tylko czasem... xd sad domokun sad "Welcome Baliaur, your Gaia Gold: 256" xd najwieksza lamerka tysiaclecia...liczylam na testachbpisemnie ile to jest 16 do potego 2 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] leet mnie wkur$%#$.......... stare Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide sobie polowic ...
Jak cos to Durem na 1 >>POLAND<<
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlaczego po glowie chodzi mi tylko piosenka z M jak Milosc. Zabic kogos to malo. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:59 am
Baliaur Christoff_Gangrell 5er4phin3 Ze sie tak spytam: Tu tak zawsze??? Nie tylko czasem... xd sad domokun sad "Welcome Baliaur, your Gaia Gold: 256" xd najwieksza lamerka tysiaclecia...liczylam na testachbpisemnie ile to jest 16 do potego 2 gonk to przykre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:59 am
Kitty ShadowCat deathsis Kitty ShadowCat Julka To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd Ty jakas chora psychicznie jestes czy jak... z tego co mi wiadomo -nie wink Jednakze odebralam TWOJE wypowiedzi troche inaczej... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|