|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:51 am
Ozzwald Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] wyluzuj... To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdrighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] łooooo.. jak ja sie boje... ratujcie mnie gonk crying xd xd hahaha... chyba sobie kpisz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] wyluzuj... "bo to samo życie samo zycie takie włąśnie jest..." "M jak miłośc tralalala M jak miłośc param param pam...." whee blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:53 am
Ze sie tak spytam:
Tu tak zawsze???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mowilam wszyscy sie dzis kluca sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell "bo to samo życie samo zycie takie włąśnie jest..." "M jak miłośc tralalala M jak miłośc param param pam...." whee blaugh xd *(&*^$#@#$%^&**&%$### (*^@ przestan to spiewac bo Cie 9*&*&%^%^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] wyluzuj... To niech ja nie obchodza moje sprawy osobiste... miala swoja szanse i spier****** ja, wiec niech spada... łooo... eek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 Ze sie tak spytam: Tu tak zawsze??? nie... to dzisiaj... jakis takie dzien... mam nadzieje ze ta sytuacja nie bedzie trwala przez 5 dni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:54 am
Ja- Yosei ...revcat - też chyba jeszcze nie mielismy okazji się poznać ... ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ...bardzo miło mi poznać ninja cala przyjemnosc po mojej stronie! revcat we wlasnej osobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:55 am
Julka Kitty ShadowCat Ann_Miho Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym. Hej, *przytuuuuuuuuuul* pozdr�w Nighty whee whohoho.... mam w ryj od Julki xd xd jush sie boję twisted Owszem i nie ukrywam tego, znowu zaczynasz wiec tym razem Ci nie odpuszcze [L3K4J SI3 J3J...-WODZU] leet mnie wkur$%#$.......... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a ty jej nie denerwoj... i nie podpuszczaj... jush milcze.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 Ze sie tak spytam: Tu tak zawsze??? Nie tylko czasem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 Ze sie tak spytam: Tu tak zawsze??? gorzej...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|