|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:41 am
...znowu nowy ktosik? ...Ave! ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ...miło mi poznać ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wrocilem, i odrazu na powitanie dostalem skrzynke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa eee ludzie o co chodzi, moze mi ktos wytłumaczyc? Jestem w Łodzi, a mieszkam pod Szczecinem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur Julka Bali obrazila sie na mnie bo na pociag nie zdazylam... w sumie to nawet go NIE BYŁO !! ale przecies ona jest tak tepa ze nie dala mi sie wytlumaczyc... stressed scream scream domokun domokun blaugh eek whee surprised xd widzish.. to widocznie nie jestem ciebie warta.. jakbys ty zadzwonic nie mogla... jak stare malzensto normalnie..... stare bo qna nie mogla mnie poinformowac ze pociagu nie bylo a ja stercze na dworcu i kurwicy dostaje.. bardzo przyjemne wiesh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zieeeeeeeeew* *gul-gul-gul rumku* *przeglada sobie chaterboxa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:42 am
opcy Baliaur Julka Bali obrazila sie na mnie bo na pociag nie zdazylam... w sumie to nawet go NIE BYŁO !! ale przecies ona jest tak tepa ze nie dala mi sie wytlumaczyc... stressed scream scream domokun domokun blaugh eek whee surprised xd widzish.. to widocznie nie jestem ciebie warta.. jakbys ty zadzwonic nie mogla... jak stare malzensto normalnie..... stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy uuu...... niubik........ mniam domokun witka! whee ... witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna jakies ciagle napiecie jest w powietrzu xd ...powietrzu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka wszystkim *podchodzi do swojej wspolnej kanapy z NightLady i siada smutna* Sama w domku crying Zreszta pozarlam sie ze swoim starszym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Aidanna jakies ciagle napiecie jest w powietrzu xd ...powietrzu? no napiecie pomiedzy gianami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...revcat - też chyba jeszcze nie mielismy okazji się poznać ... ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ...bardzo miło mi poznać ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:44 am
Ja- Yosei ...znowu nowy ktosik? ...Ave! ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ...miło mi poznać ... ninja Miłomi!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:44 am