|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:32 am
Ozzwald Aidanna dobra mam tanszego avka ale niechce sie pokazac tutaj sweatdrop czemu ? niewiem... pokazuje sie takie glupie okinko co wczesniej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy @revcat: my sie chyba nie znamy...... w kazdym razie witam w gronie strych buców! 3nodding O zesz moje plecy... [podnosi sie z opcego...] sorki ale to nie moja wina... [patrzy na Wodza]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:33 am
Lavagetas_heqetai Illune ciasno tu teraz xd ...... ...*hik hik* o.O *przewaca sie na plecu* uuuu kreci mi sie w glowie gonk hmm zawsze ktos moze na kogos wejsc xd uu milutko whee *przytula sie do Pisia* 4laugh *przedostala sie w parszywy czas przez ulice zakazone bezradnoscia dni przez korytarz betonowych spraw pewnosc ze my.. * xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:33 am
Julka WITAJCIE !!!!!!!!!!! [teraz bedzie plagiat...] [wpadam na autora kolejnego posta...] s**t... znowu ktos bielizna rzuca... -__-! zejdz z moich oczu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:34 am
Witam Doszlych ... xd
;big:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:35 am
Baliaur Julka WITAJCIE !!!!!!!!!!! [teraz bedzie plagiat...] [wpadam na autora kolejnego posta...] s**t... znowu ktos bielizna rzuca... -__-! zejdz z moich oczu... nie ma to jak poparcie ze strony siostry........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune ciasno tu teraz xd ...... ...*hik hik* o.O *przewaca sie na plecu* uuuu kreci mi sie w glowie gonk hmm zawsze ktos moze na kogos wejsc xd uu milutko whee *przytula sie do Pisia* 4laugh *przedostala sie w parszywy czas przez ulice zakazone bezradnoscia dni przez korytarz betonowych spraw pewnosc ze my.. * xp hik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...Ave ... ...co tu się znowu wyprawia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[siada w swojej piaskownicy...]
Boshe... ale dzisiaj piekne niebo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jamtatam.... nudno tu troszku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat no ba! czytalem i nie moge sie doczekac w cdku na play liscie teraz figuruje incubus, interpol smile a takze chevelle no i poczciwa pidzamka smile a u ciebie? spoko, u mnie po staremu, chcialem dzis po nowe NIN wyskoczyc, ale jakos tak caly dzien przed komputerem, wrocilem do Smashing Pumpkins ostatnio i jeszcze mi sie wlaczylo znou Ten - PJ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:36 am
opcy @revcat: my sie chyba nie znamy...... w kazdym razie witam w gronie strych buców! 3nodding no to sie poznalismy smile milo mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna jamtatam.... nudno tu troszku sweatdrop wiesz jakie jest rozwiazanie tego problemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka WITAJCIE !!!!!!!!!!! [teraz bedzie plagiat...] [wpadam na autora kolejnego posta...] s**t... znowu ktos bielizna rzuca... -__-! zejdz z moich oczu... eek O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|