|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:25 am
*siada na sterte poduch* pfffffff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:26 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune Pisiu: dooobry? to od eMki jak chcesz wiecej to prosze bardzo, piiij *podaje cala beczke i wsuwa do niej 2 slomki* jedna twoja druga moja 4laugh a dzieki dzieki pycha xd *kladzie sie na kanapie i pije przez slomke razem z Pisiem* whee 4laugh heart to ja tez tak chce wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:27 am
Baliaur ale jesli bedzie cos badziewnego?? a jesli bedzie nightmare headband sobiew tego nie wybacze.. sweatdrop zycie to sztuka wyboru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:27 am
M-Teen revcat racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? jakbys nie wiedzial ze kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje smile nadeszły tu śmiertelne czasy(..) nie ma dziś i nie ma jutro, nawet wiatr taki sam jak wczoraj domokun heart wieje kolo nosa.... smile to my sie chyba rozumiemy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:28 am
Baliaur wygralam aukcje a nie mam itemka... komu to zglosic??? podobno własnie cos jest z marketem i z czyms tam jeszcze i sa wielkie problemy i nikomu tego nie zgłosisz moze kiedys samo minie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:28 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Pisiu: dooobry? to od eMki jak chcesz wiecej to prosze bardzo, piiij *podaje cala beczke i wsuwa do niej 2 slomki* jedna twoja druga moja 4laugh a dzieki dzieki pycha xd *kladzie sie na kanapie i pije przez slomke razem z Pisiem* whee 4laugh heart to ja tez tak chce wink heart ciasno tu teraz xd ...... ...*hik hik* o.O *przewaca sie na plecu* uuuu kreci mi sie w glowie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:29 am
dobra mam tanszego avka ale niechce sie pokazac tutaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:29 am
revcat wieje kolo nosa.... smile to my sie chyba rozumiemy wink yeap 3nodding *podaje rumek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:30 am
Aidanna dobra mam tanszego avka ale niechce sie pokazac tutaj sweatdrop czemu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune ciasno tu teraz xd ...... ...*hik hik* o.O *przewaca sie na plecu* uuuu kreci mi sie w glowie gonk hmm zawsze ktos moze na kogos wejsc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? jakbys nie wiedzial ze kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje smile heheh co tam ostatnio trzymasz w Cdku? czytales juz o nowym Coldplay'u ? no ba! czytalem i nie moge sie doczekac w cdku na play liscie teraz figuruje incubus, interpol smile a takze chevelle no i poczciwa pidzamka smile a u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
WITAJCIE !!!!!!!!!!!
[teraz bedzie plagiat...]
[wpadam na autora kolejnego posta...]
s**t... znowu ktos bielizna rzuca... -__-!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:31 am
@revcat: my sie chyba nie znamy...... w kazdym razie witam w gronie strych buców! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:32 am
M-Teen revcat wieje kolo nosa.... smile to my sie chyba rozumiemy wink yeap 3nodding *podaje rumek* niezaszkodzi spobowac smile dzieki mniam mniam mniam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|