|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:16 am
racqel Illune racqel Ozzwald straszne z nas dranie.... yhy a idzcie wy niedobrzy xp ja cie w sumie lubie Illune och, wzruszylam sie 3nodding xd Pisiu: dooobry? to od eMki jak chcesz wiecej to prosze bardzo, piiij *podaje cala beczke i wsuwa do niej 2 slomki* jedna twoja druga moja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:16 am
Kiart M-Teen *podaje rumek* nie piernicz whee eMka nie rozpijaj Tu ludzi ... blaugh no no własnie własnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:17 am
revcat racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? jakbys nie wiedzial ze kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje smile nadeszły tu śmiertelne czasy(..) nie ma dziś i nie ma jutro, nawet wiatr taki sam jak wczoraj domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:18 am
M-Teen a co ja npisałam przed chwilą xp sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Pisiu: dooobry? to od eMki jak chcesz wiecej to prosze bardzo, piiij *podaje cala beczke i wsuwa do niej 2 slomki* jedna twoja druga moja 4laugh a dzieki dzieki pycha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek BlueBox heart otwierac czy nie?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:19 am
revcat racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? jakbys nie wiedzial ze kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje smile heheh co tam ostatnio trzymasz w Cdku? czytales juz o nowym Coldplay'u ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:20 am
Kiart M-Teen *podaje rumek* nie piernicz whee eMka nie rozpijaj Tu ludzi ... blaugh *pokazuje mu kilka beczek rumu * widzisz to pod sciana? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:20 am
Lavagetas_heqetai Illune Pisiu: dooobry? to od eMki jak chcesz wiecej to prosze bardzo, piiij *podaje cala beczke i wsuwa do niej 2 slomki* jedna twoja druga moja 4laugh a dzieki dzieki pycha xd *kladzie sie na kanapie i pije przez slomke razem z Pisiem* whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:21 am
witam panstwa!
//Now Playing: Blur [13 #07] Battle [7:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur eek BlueBox heart otwierac czy nie?? ninja Nie musisz ... a jak go nie cchesz to zawsze mozesz mi go dac ... xd blaugh [zart]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy witam panstwa! //Now Playing: Blur [13 #07] Battle [7:43] czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:22 am
wygralam aukcje a nie mam itemka...
komu to zglosic???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:25 am
ale jesli bedzie cos badziewnego?? a jesli bedzie nightmare headband sobiew tego nie wybacze.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|