|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:08 am
Illune 4laugh *daje Pisiowi swoj kubeczek* prosze whee *daje buzi w czolko* pij. xd siorb! dzieki sloneczko :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:09 am
Illune Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? jasn ze dziala przed chwilka sie nim bawilam xd mnie GAC nie działa xp za to odkryłam nowe cudo: CLICK smile troche gorsze, ale z mniej wiecej bieżącymi rzeczami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ozzwald racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? straszne z nas dranie.... yhy xd a ja jestem beszczelnym babsztylem 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune 4laugh *daje Pisiowi swoj kubeczek* prosze whee *daje buzi w czolko* pij. xd siorb! dzieki sloneczko :cD*nalewa mu kolejny kubek* masz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? jasn ze dziala przed chwilka sie nim bawilam xd a ja nie mogu saveować sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? jasn ze dziala przed chwilka sie nim bawilam xd mnie GAC nie działa xp za to odkryłam nowe cudo: CLICK smile troche gorsze, ale z mniej wiecej bieżącymi rzeczami... ale to jest jakis inny do robienia gacow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? jasn ze dziala przed chwilka sie nim bawilam xd mnie GAC nie działa xp za to odkryłam nowe cudo: CLICK smile troche gorsze, ale z mniej wiecej bieżącymi rzeczami... Ja z tego tez korzystam ... ^^ ... ale ona pytala sie o GAC'a ... xd ... ale gac jest fajniejszy bo itemki sa narysowane ... a tu sa tylko nazwy ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:12 am
Illune racqel Ozzwald straszne z nas dranie.... yhy a idzcie wy niedobrzy xp ja cie w sumie lubie Illune
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune 4laugh *daje Pisiowi swoj kubeczek* prosze whee *daje buzi w czolko* pij. xd siorb! dzieki sloneczko :cD*nalewa mu kolejny kubek* masz xd khem dzieki hik! serio dobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? jakbys nie wiedzial ze kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:13 am
*podaje rumek* nie piernicz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:14 am
M-Teen *podaje rumek* nie piernicz whee eMka nie rozpijaj Tu ludzi ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:15 am
Kiart M-Teen Illune Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? jasn ze dziala przed chwilka sie nim bawilam xd mnie GAC nie działa xp za to odkryłam nowe cudo: CLICK smile troche gorsze, ale z mniej wiecej bieżącymi rzeczami... Ja z tego tez korzystam ... ^^ ... ale ona pytala sie o GAC'a ... xd ... ale gac jest fajniejszy bo itemki sa narysowane ... a tu sa tylko nazwy ... sweatdrop a co ja npisałam przed chwilą xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:15 am
revcat racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? jakbys nie wiedzial ze kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje smile zycie to paranoja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|