|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:00 am
*pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:00 am
Lavagetas_heqetai Illune Czesc. *daje buzi w policzek* 4laugh policzek mam troche dalej XD xd *daje dlugiego calusa w usta* *bierze rum od eMki* chcesz...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:01 am
racqel Illune moze niedojrzala gowniara, co? bo ma 15 lat ?! TO CHCIALES NAPISAC? scream scream wybacz. to taki freudowski blad chcialem napisac jedno a przypadkiem ni trafilem w klawisze i wyszlo zupelnie co innego. Wybacz. ale ja sie nie gniewam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:02 am
M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:03 am
Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:03 am
Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? jasn ze dziala przed chwilka sie nim bawilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:04 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune Czesc. *daje buzi w policzek* 4laugh policzek mam troche dalej XD xd *daje dlugiego calusa w usta* *bierze rum od eMki* chcesz...? xd ejejej! to moj rumek!! *posypuje sobie dłoń lśniącym proszkiem* 8pojaiwa sie nowy rrumek * whee *dul-dul-dul-dul* aaaaah whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune Czesc. *daje buzi w policzek* 4laugh policzek mam troche dalej XD xd *daje dlugiego calusa w usta* *bierze rum od eMki* chcesz...? xd mmm pewnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat M-Teen *pije rumek* hihihi ale sie porobiło rolleyes tylko dlatego, ze chcialam wam sie pochwalic jaki avatar mi sie podoba xd dziala GAC eek ? nie serw wysiadl ...^^ ale mozesz zrobic sobie Ofline ... potem Print Screen ... Gdzies na serw wrzucasz ... i linka sobie kopiujesz ...dalej wiesz juz co z tym linkiem ...;XD Sciagnij sobie z poradnika Omi jak nie masz na dysku ... to ma jakies 8 MB ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:05 am
racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? straszne z nas dranie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:06 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Czesc. *daje buzi w policzek* 4laugh policzek mam troche dalej XD xd *daje dlugiego calusa w usta* *bierze rum od eMki* chcesz...? xd mmm pewnie xd 4laugh *daje Pisiowi swoj kubeczek* prosze whee *daje buzi w czolko* pij. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:06 am
Ozzwald racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? straszne z nas dranie.... yhy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:08 am
racqel Ozzwald racqel Illune Ozzwald to powiedzialas Ty nie On... Bo wiem ze tak wlasnie myslicie, przynjamiej wiekszosc z was.... *bierze od eMki rumek* heart paranoja? straszne z nas dranie.... yhy a idzcie wy niedobrzy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|