|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:50 am
Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp moze wrazliwa ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:51 am
Aidanna ja niewidze tego avatara wiec sie niewydzieraj scream eee....wyobraz sobie ze M-Teen piszac swoja wczesniejsza wypowiedz juz sie zorietowala ze go nie widzisz pozatym naucz mnie wydzierac sie przez monitor i internet, ja nie umiem stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:51 am
Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp jej wypowiedz w pewnym stopniu byla agresywna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:52 am
Kiart Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp moze wrazliwa ... xd moze nastoletnia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz o co ci chodzi ? sorry eMciu ale ja też tego nie rozumiem... kapooje tylko: wszystkie twoje avatary należą do mnie.... e.. (dalej nie wiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kiart Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp moze wrazliwa ... xd moze nastoletnia ? strzal w dziesiatke..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kiart Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp moze wrazliwa ... xd moze nastoletnia ? moze niedojrzala gowniara, co? bo ma 15 lat ?! TO CHCIALES NAPISAC? scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kiart Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp moze wrazliwa ... xd moze nastoletnia ? przyznam ci rac racje... czasami jak widze jak zchowuja sie ludzie w moim wieku.. to mi po prostu wstyd... ale ludzie po 20 tez nie sa lepsi.. czasem bardziej dziecinni niz nastolatki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:54 am
Illune racqel Kiart Illune Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp moze wrazliwa ... xd moze nastoletnia ? moze niedojrzala gowniara, co? bo ma 15 lat ?! TO CHCIALES NAPISAC? scream scream to powiedzialas Ty nie On...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:54 am
ja tez mam 15 lat ale niejestem taka narwana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:55 am
kingus ide w swiat, zegnajcie xp milego dnia wink papa ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ja tez mam 15 lat ale niejestem taka narwana wyobraz sobie ze kazda osoba ma inny charakter, nieprawdopodobne nie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|