|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:45 am
kingus Baliaur Kiart Eh ... skoro juz ci przeszlo to juz mozes zisc sobie na kanape albo skorzysttaj z mojego sloteczka ... xd :spycha ja z fotela ...: Papa GOsiak ...^^ wink sad wcale nie przeszlo.... i to wcale nie jest takie latwe.. ja nie pojde do psychiatry scream ... lezy twarza do podlogi... bedzie dobrze... wink moze lepiej wstan, bo ktos sie o Ciebie potknie xp :lezy...: :wywalil sie w dorodze do kuchi o Bal lezaca przy Moim Fotelu .. exclaim : confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:45 am
M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz o co ci chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:46 am
Baliaur kingus bedzie dobrze... wink moze lepiej wstan, bo ktos sie o Ciebie potknie xp nie bedzie dobrze.. to najwyrzej sie polamie xp a wlasnie ze bedzie! blaugh nikt mi nigdy nie wierzy kiedy to mowie, ale i tak potem okazuje sie ze mialam racje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:46 am
Aidanna M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz no co!!! niekazdy zna super angielski sweatdrop to jest avatar to po pierwsze po drugie to nie moja wina ze go nie widzisz po trzecie jak edytujes zmoj tekst moglabys zobaczyc ze to vatara !! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:47 am
Ozzwald M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz o co ci chodzi ? no wlasnie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:48 am
M-Teen Aidanna M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz no co!!! niekazdy zna super angielski sweatdrop to jest avatar to po pierwsze po drugie to nie moja wina ze go nie widzisz po trzecie jak edytujes zmoj tekst moglabys zobaczyc ze to vatara !! xp o jeju jeju. Spokojnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus Baliaur kingus bedzie dobrze... wink moze lepiej wstan, bo ktos sie o Ciebie potknie xp nie bedzie dobrze.. to najwyrzej sie polamie xp a wlasnie ze bedzie! blaugh nikt mi nigdy nie wierzy kiedy to mowie, ale i tak potem okazuje sie ze mialam racje xp "A disappointment. Oh, you shouldn't have done, You couldn't have done, You wouldn't have done the things you did then. "moze kiedys jesli jeszcze bedzie.. Ozz ja ci juz mowilam ze nienawidze ludzi ktoorzy wiedza o mnie wiecej niz sama ja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Aidanna M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz no co!!! niekazdy zna super angielski sweatdrop to jest avatar to po pierwsze po drugie to nie moja wina ze go nie widzisz po trzecie jak edytujes zmoj tekst moglabys zobaczyc ze to vatara !! xp 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:49 am
Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? a co to? dzis dzien z Valium czy co? /edited
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald 1 nie karzdy musi to wiedziec... 2 czmu taka agresywna jestes? przeciez ona nie jest agresywna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune o jeju jeju. Spokojnie xd blaaaaaaaaaah xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:50 am
wypadlem z obiegu.. o czym tak roprawiacie ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja niewidze tego avatara wiec sie niewydzieraj scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune o jeju jeju. Spokojnie xd blaaaaaaaaaah xp domokun Te nie pozwalaj sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|