|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:32 am
Kukus Ozzwald Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk hmmmm... możę dlatego, że nawet nigdy nie próbowałeś się nauczyć xp ale mogę się mylić a ja mam karte plywacka... a plywam od malenkosci bo tata nurkiem jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:33 am
paps Gosiak... @Kiart.. ogolnie zlamany sytem wartosci sklonnosci depresyjne i brak ochoty czekania na smierc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:34 am
Aidanna a ja mam karte plywacka... a plywam od malenkosci bo tata nurkiem jest blaugh a moj tata jest elektryk i jak do tej pory wiele razy mnie prad strzelil, ale jeszcze nie zabil.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:35 am
Eh ... skoro juz ci przeszlo to juz mozes zisc sobie na kanape albo skorzysttaj z mojego sloteczka ... xd :spycha ja z fotela ...: Papa GOsiak ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:36 am
Ozzwald Aidanna a ja mam karte plywacka... a plywam od malenkosci bo tata nurkiem jest blaugh a moj tata jest elektryk i jak do tej pory wiele razy mnie prad strzelil, ale jeszcze nie zabil.... blaugh whee hehe... zdarza sie i tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:36 am
Ozzwald Aidanna a ja mam karte plywacka... a plywam od malenkosci bo tata nurkiem jest blaugh a moj tata jest elektryk i jak do tej pory wiele razy mnie prad strzelil, ale jeszcze nie zabil.... blaugh urzekła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:37 am
Kiart Eh ... skoro juz ci przeszlo to juz mozes zisc sobie na kanape albo skorzysttaj z mojego sloteczka ... xd :spycha ja z fotela ...: Papa GOsiak ...^^ wink sad wcale nie przeszlo.... i to wcale nie jest takie latwe.. ja nie pojde do psychiatry scream ... lezy twarza do podlogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:37 am
heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:39 am
M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:40 am
Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:42 am
Baliaur Kiart Eh ... skoro juz ci przeszlo to juz mozes zisc sobie na kanape albo skorzysttaj z mojego sloteczka ... xd :spycha ja z fotela ...: Papa GOsiak ...^^ wink sad wcale nie przeszlo.... i to wcale nie jest takie latwe.. ja nie pojde do psychiatry scream ... lezy twarza do podlogi... bedzie dobrze... wink moze lepiej wstan, bo ktos sie o Ciebie potknie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:44 am
M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz no co!!! niekazdy zna super angielski sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:45 am
Baliaur Kiart Eh ... skoro juz ci przeszlo to juz mozes zisc sobie na kanape albo skorzysttaj z mojego sloteczka ... xd :spycha ja z fotela ...: Papa GOsiak ...^^ wink sad wcale nie przeszlo.... i to wcale nie jest takie latwe.. ja nie pojde do psychiatry scream ... lezy twarza do podlogi... u psychiatry jest wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus bedzie dobrze... wink moze lepiej wstan, bo ktos sie o Ciebie potknie xp nie bedzie dobrze.. to najwyrzej sie polamie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna M-Teen Aidanna M-Teen heart piekne, ale trudne do ziszczenia sad crying stressed a co to jest... nierozumiem sweatdrop ........ stare milcz no co!!! niekazdy zna super angielski sweatdrop wlasnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|