|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:24 am
Kiart kingus a przypadkiem nie bylo kiedys jakiegos topiku o snach? czy mi sie wydaje? O.o...Witaj... ... kots ty ... question NIe znam cie ...^^ Kiart jestem ... blaugh :podaje reke: 4laugh crying *wtranzala sie Kiartowi na fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:24 am
Gosiak racqel Gosiak bueeheheh jeszcze 2 k ^^ hardcor hardcor hardcor biggrin co dupeczki blyszczace ? biggrin a gdzie twoje zeby lala? *wyciaga zeby z kieszeni * aaa tutaj dupeczko ^^ heart ja to raczej ziomboj jestem, mloda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:26 am
Gosiak elo yo rapss dupeczko heart ninja :lezy na podlodze... stare : WItaj Bal ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:26 am
Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:27 am
Kukus Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..? no to tak: wieczorem wynosiłam smieci a w śmietniq natknelam sie na taka stara gruba babke z 2 psami. wygladala na pijaczke. pierwszy pies byl wiekszym szarym kundelkiem i zajadal jakies smieci. drugi pies to latlerek, taki maly chudy, kulal na jedna lapke. i w pewnej chwili ta babka podniosla tego malego pieska i rzucila nim o smietnik. on upadl. ja na nia sie wydarlam jak ona moze tak maltretowac tego psa, a ona na to , ze to tylko zwierze nic nie czuje i tak kiedys zdechnie. ja wzielam jakas cegle i rzucilam sie na ta babe.. roztrzaskalam jej lep... bylo duzo krwi... zabilam ja... wzielam tego malego pieska zawinelam w swoja kurtke i gdzies poszlam.. wtedy sie obudzilam..... ten sen byl okropny sad po prostu jesteś nienormalna eek i masz chore sny xp nie wydje mi sie że jestem nienormalna... xp nawet zdrowym ludziom snią sie dziwne rzeczy... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Gosiak elo yo rapss dupeczko heart ninja :lezy na podlodze... stare : WItaj Bal ... sweatdrop sad daj zalamanej trochu fotela.. "Didn't you see me, didn't you hear me? Didn't you see me standing there, ah, ha, ha? Why did you turn out the lights? Did you know that I was sleeping?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk hahahahahahahah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:28 am
Ozzwald Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk ja niby tez nie, tzn zadnym konkretnym stylem. ale jak macham rekami i nogami to nie tone xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:28 am
Ozzwald Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk hmmmm... możę dlatego, że nawet nigdy nie próbowałeś się nauczyć xp ale mogę się mylić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:29 am
Ozzwald Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk *wychodzi z basenu i przynosi nadmuchiwane kulko... proszu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:29 am
racqel Gosiak racqel Gosiak bueeheheh jeszcze 2 k ^^ hardcor hardcor hardcor biggrin co dupeczki blyszczace ? biggrin a gdzie twoje zeby lala? *wyciaga zeby z kieszeni * aaa tutaj dupeczko ^^ heart ja to raczej ziomboj jestem, mloda. Ziomboj xp *ehhh ide ... Dupeczki blaugh pa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:30 am
Baliaur Kiart Gosiak elo yo rapss dupeczko heart ninja :lezy na podlodze... stare : WItaj Bal ... sweatdrop sad daj zalamanej trochu fotela.. "Didn't you see me, didn't you hear me? Didn't you see me standing there, ah, ha, ha? Why did you turn out the lights? Did you know that I was sleeping?" :siada na chwilke na stolku stare : :co sie stalo ...?? : sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:31 am
Aidanna Ozzwald Aidanna kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany* a ja nie umiem plywac... gonk *wychodzi z basenu i przynosi nadmuchiwane kulko... proszu* Oo... Kukus.. probowalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:32 am
Gosiak racqel Gosiak racqel Gosiak bueeheheh jeszcze 2 k ^^ hardcor hardcor hardcor biggrin co dupeczki blyszczace ? biggrin a gdzie twoje zeby lala? *wyciaga zeby z kieszeni * aaa tutaj dupeczko ^^ heart ja to raczej ziomboj jestem, mloda. Ziomboj xp *ehhh ide ... Dupeczki blaugh pa ^^ papa, milego dnia:* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|