|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:21 am
kingus Gosiak bueeheheh jeszcze 2 k ^^ hardcor hardcor hardcor biggrin co dupeczki blyszczace ? biggrin a na co zbierasz? biggrin a na rozne dziwne rzeczy biggrin ale sobie wymyslilam ze kupie csobie dopiero cos jak uzbieram te 2 k ^^ tzn juz tylko 2k mi zostalo do uzbierania ==' no ale pelna optymizmu zbieram dalej biggrin Kitty nie martw sie to tylko baba baby nic nie czują ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..? no to tak: wieczorem wynosiłam smieci a w śmietniq natknelam sie na taka stara gruba babke z 2 psami. wygladala na pijaczke. pierwszy pies byl wiekszym szarym kundelkiem i zajadal jakies smieci. drugi pies to latlerek, taki maly chudy, kulal na jedna lapke. i w pewnej chwili ta babka podniosla tego malego pieska i rzucila nim o smietnik. on upadl. ja na nia sie wydarlam jak ona moze tak maltretowac tego psa, a ona na to , ze to tylko zwierze nic nie czuje i tak kiedys zdechnie. ja wzielam jakas cegle i rzucilam sie na ta babe.. roztrzaskalam jej lep... bylo duzo krwi... zabilam ja... wzielam tego malego pieska zawinelam w swoja kurtke i gdzies poszlam.. wtedy sie obudzilam..... ten sen byl okropny sad NIe wiem dlaczego ale nie widze tu nic okropnego ...chyba ze to ze po swiecie chodza psychiczni ludzie, ktorych trzeba gnebic twisted ...;XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..? no to tak: wieczorem wynosiłam smieci a w śmietniq natknelam sie na taka stara gruba babke z 2 psami. wygladala na pijaczke. pierwszy pies byl wiekszym szarym kundelkiem i zajadal jakies smieci. drugi pies to latlerek, taki maly chudy, kulal na jedna lapke. i w pewnej chwili ta babka podniosla tego malego pieska i rzucila nim o smietnik. on upadl. ja na nia sie wydarlam jak ona moze tak maltretowac tego psa, a ona na to , ze to tylko zwierze nic nie czuje i tak kiedys zdechnie. ja wzielam jakas cegle i rzucilam sie na ta babe.. roztrzaskalam jej lep... bylo duzo krwi... zabilam ja... wzielam tego malego pieska zawinelam w swoja kurtke i gdzies poszlam.. wtedy sie obudzilam..... ten sen byl okropny sad a przypadkiem nie bylo kiedys jakiegos topiku o snach? czy mi sie wydaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur racqel Baliaur racqel Baliaur wrocilam.. rac czego sie boish w moim sigu?? bo albo nie odpowiedziales albo odp nie zauwazylam sweatdrop tego... tego... tego czegos ze skrzydlami, bo to chyba skrzydla sa tak? nie moja wina ze rati rysuje zbyt krzykliwie... dlaczego ludzie tak szybko odchodza?? bo papiez zostal niemcem eek heh.. w dzien kiedy mieli wybrac papieza.. qmpel powiedzial ze on sie powiesi jak papiezem bedzie czarny.. a ja na to ze dopiero armageddon bedzie jak papiezem zostanie szwab... i jest armagedon cry online !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:22 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..? no to tak: wieczorem wynosiłam smieci a w śmietniq natknelam sie na taka stara gruba babke z 2 psami. wygladala na pijaczke. pierwszy pies byl wiekszym szarym kundelkiem i zajadal jakies smieci. drugi pies to latlerek, taki maly chudy, kulal na jedna lapke. i w pewnej chwili ta babka podniosla tego malego pieska i rzucila nim o smietnik. on upadl. ja na nia sie wydarlam jak ona moze tak maltretowac tego psa, a ona na to , ze to tylko zwierze nic nie czuje i tak kiedys zdechnie. ja wzielam jakas cegle i rzucilam sie na ta babe.. roztrzaskalam jej lep... bylo duzo krwi... zabilam ja... wzielam tego malego pieska zawinelam w swoja kurtke i gdzies poszlam.. wtedy sie obudzilam..... ten sen byl okropny sad po prostu jesteś nienormalna eek i masz chore sny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:23 am
Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Gosiak bueeheheh jeszcze 2 k ^^ hardcor hardcor hardcor biggrin co dupeczki blyszczace ? biggrin a gdzie twoje zeby lala? *wyciaga zeby z kieszeni * aaa tutaj dupeczko ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Baliaur racqel Baliaur wrocilam.. rac czego sie boish w moim sigu?? bo albo nie odpowiedziales albo odp nie zauwazylam sweatdrop tego... tego... tego czegos ze skrzydlami, bo to chyba skrzydla sa tak? nie moja wina ze rati rysuje zbyt krzykliwie... dlaczego ludzie tak szybko odchodza?? bo papiez zostal niemcem eek [/quotjassne napewno ...................... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..? no to tak: wieczorem wynosiłam smieci a w śmietniq natknelam sie na taka stara gruba babke z 2 psami. wygladala na pijaczke. pierwszy pies byl wiekszym szarym kundelkiem i zajadal jakies smieci. drugi pies to latlerek, taki maly chudy, kulal na jedna lapke. i w pewnej chwili ta babka podniosla tego malego pieska i rzucila nim o smietnik. on upadl. ja na nia sie wydarlam jak ona moze tak maltretowac tego psa, a ona na to , ze to tylko zwierze nic nie czuje i tak kiedys zdechnie. ja wzielam jakas cegle i rzucilam sie na ta babe.. roztrzaskalam jej lep... bylo duzo krwi... zabilam ja... wzielam tego malego pieska zawinelam w swoja kurtke i gdzies poszlam.. wtedy sie obudzilam..... ten sen byl okropny sad a przypadkiem nie bylo kiedys jakiegos topiku o snach? czy mi sie wydaje? był ale go skasowali.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus a przypadkiem nie bylo kiedys jakiegos topiku o snach? czy mi sie wydaje? O.o...Witaj... ... kots ty ... question NIe znam cie ...^^ Kiart jestem ... blaugh :podaje reke: 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:24 am
elo yo rapss dupeczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..? no to tak: wieczorem wynosiłam smieci a w śmietniq natknelam sie na taka stara gruba babke z 2 psami. wygladala na pijaczke. pierwszy pies byl wiekszym szarym kundelkiem i zajadal jakies smieci. drugi pies to latlerek, taki maly chudy, kulal na jedna lapke. i w pewnej chwili ta babka podniosla tego malego pieska i rzucila nim o smietnik. on upadl. ja na nia sie wydarlam jak ona moze tak maltretowac tego psa, a ona na to , ze to tylko zwierze nic nie czuje i tak kiedys zdechnie. ja wzielam jakas cegle i rzucilam sie na ta babe.. roztrzaskalam jej lep... bylo duzo krwi... zabilam ja... wzielam tego malego pieska zawinelam w swoja kurtke i gdzies poszlam.. wtedy sie obudzilam..... ten sen byl okropny sad po prostu jesteś nienormalna eek i masz chore sny xp a mi sie snia... no te.. kobiety... lub ludzie ktorzy mnie zabijaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart kingus a przypadkiem nie bylo kiedys jakiegos topiku o snach? czy mi sie wydaje? O.o...Witaj... ... kots ty ... question NIe znam cie ...^^ Kiart jestem ... blaugh :podaje reke: 4laugh kingus przez male k xp milo mi poznac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus Aidanna *wychodzi na dwor na basen* nie za zimno na kapiele? wink *cicho nasz swiat jest dziwny a basen jest podgrzewany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|