|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:07 am
Ozzwald Lethiel Falcone Lethiel Falcone Katka1989 ŁAAA! Właśnie przeczytałam w dziele nowinek o nowym evencie w sobotę!!! eek jak ma się zacząć o 8.00 naro (strefa czasowa ameryki) to u nas która to będzie? sweatdrop ni wiem cos kolo 12 13 chyba sweatdrop tio bedzie 16 3nodding my jestesmyb w strefie +1 a oni w +8 wiec u nas bedzie 15 nie... 16...... +9 sweatdrop dzień dobry *wyplywa* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:08 am
siemka OZZ
pokemony do piachu!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:08 am
znowu pokemony na pierwszym planie... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:09 am
Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak Falcone Lethiel Falcone Kukus bo my sami jesteśmy nie całkiem dostosowani do życia w społeczeństwie blaugh no ja wczoraj se z Labudziak chodzilem po miescie to szlismy tylko my i cale stada pokemonow xp wniosek : Pokemony to zwierzeta stadne xp pokemony...... gonk no niestety................ ich populacja zwiekszyla sie do 99% spoleczenstwa xp gonk prawda, ich przyrost naturalny zwiększył sie kilkanascie razy w ostatnich latach.. ojj.,.,niedobrze...za 10 lat inni będą w rezerwatach (!) spoko mamy Kagea on nas obroni swoim bladem xd przetrwamy hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genshu siemka OZZ pokemony do piachu!!!! czesc Ozzwald a z pokemonami tak latwo nie bedzie bo one sa jak chwasty chociaz wyrwiesz wszytkie one i tak odrosna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:10 am
Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? jak długo moge się zastanawiać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:10 am
Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? Ja nie za bardzo wiem o co chodzi, ale podoba mi sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:12 am
Genshu Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? Ja nie za bardzo wiem o co chodzi, ale podoba mi sie blaugh itemki 4laugh ja ja chce !! *ze szczęscia podskakooje w wodzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? dobry pomysl ja chcem itemki biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? jasne! biggrin *dalej biega w kólko* Omega,dodałam fotki na epulsie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:14 am
a kto załozy topika? mogę ja?! Proszeeeee! *słodka minka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:14 am
Falcone Genshu siemka OZZ pokemony do piachu!!!! czesc Ozzwald a z pokemonami tak latwo nie bedzie bo one sa jak chwasty chociaz wyrwiesz wszytkie one i tak odrosna xd To ktos musi je pozrec domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:15 am
Ozzwald Omega Sun Uwaga: Moze zrobimy sobie impreze w GM? Za to, ze bedziemy tam przez weekend pisac (tak jak na ostatnim balu gambino) dostaniemy olimpijskie itemki, wiec chcialam zapytac czy ktos z Was sie na to pisze (tzn. na polski topik tam)? jak długo moge się zastanawiać ? topik mozna zalozyc o 6.00pm czasu gaiowego. Mozesz sie chyba zastanawiac do momentu zamkniecia GM czyli do niedzieli (wtedy sie pewnie jeszcze zalapiesz na prezencik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|