|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:02 am
kingus M-Teen kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh nie znam cie smile *podaje dlon* eMka ^^ prawie nikt mnie tu nie zna, bo rzadko sie pojawiam. a poza tym jestem strasznie niesmiala xp *potrzasa jej reka* kingus...przez male k xp spox*klepie ja po plecach* przywyczaisz sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:03 am
racqel revcat racqel ku*** a juz taki mialem dobry chumor. a mi sie wlasnie poprawil smile ale nie martw sie zawsze moze byc gorzej smile pamietaj co ci zawsze mowilem !!! ktore z tych wielu madrych zdan? o kobietach? o przyjaciolach? o wyjezdzaniu za granice? o komputerach? o samochodach? o rodzinie? no ktore? bo chyba wszystkie sie ostatnio sprawdzaja gonk olej to.. miales je sobie do glowki wbic!!!! i co teraz?? sprawdzaja sie a mowiles czasem ze nie mam racji razz ehh ty niedobry braciszku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:04 am
M-Teen kingus M-Teen kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh nie znam cie smile *podaje dlon* eMka ^^ prawie nikt mnie tu nie zna, bo rzadko sie pojawiam. a poza tym jestem strasznie niesmiala xp *potrzasa jej reka* kingus...przez male k xp spox*klepie ja po plecach* przywyczaisz sie blaugh ojoj siemka kignus :* Gosiak jestem jak widac :} myslalam ze ty to Leth... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart *wciska sie do niej na fotel i sie przytula* zimno mi sie zrobilo.. brrr... heart *bierze kocyk i przykrywa siebie i ozziego* *bawi sie kwiatkiem na jej glowie* co to za kwiatek...? *sztokrotka.... kladzie sie na ozzim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen kingus M-Teen kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh nie znam cie smile *podaje dlon* eMka ^^ prawie nikt mnie tu nie zna, bo rzadko sie pojawiam. a poza tym jestem strasznie niesmiala xp *potrzasa jej reka* kingus...przez male k xp spox*klepie ja po plecach* przywyczaisz sie blaugh moze kiedys xp ...to troche dziwne ale ciezko rozmawia mi sie z ludzmi 'przez internet', wole na zywo, jakos lepiej sie wtedy czuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:05 am
Gosiak ojoj siemka kignus :* Gosiak jestem jak widac :} myslalam ze ty to Leth... XD pewnie chodza do tego samego fryzjera xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:05 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart *wciska sie do niej na fotel i sie przytula* zimno mi sie zrobilo.. brrr... heart *bierze kocyk i przykrywa siebie i ozziego* *bawi sie kwiatkiem na jej glowie* co to za kwiatek...? *sztokrotka.... kladzie sie na ozzim* tego mi bylo trzeba... okladu z mlodych piersi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:06 am
revcat racqel revcat racqel ku*** a juz taki mialem dobry chumor. a mi sie wlasnie poprawil smile ale nie martw sie zawsze moze byc gorzej smile pamietaj co ci zawsze mowilem !!! ktore z tych wielu madrych zdan? o kobietach? o przyjaciolach? o wyjezdzaniu za granice? o komputerach? o samochodach? o rodzinie? no ktore? bo chyba wszystkie sie ostatnio sprawdzaja gonk olej to.. miales je sobie do glowki wbic!!!! i co teraz?? sprawdzaja sie a mowiles czasem ze nie mam racji razz ehh ty niedobry braciszku razz hehe, ty niedobry chlopaku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:07 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart *wciska sie do niej na fotel i sie przytula* zimno mi sie zrobilo.. brrr... heart *bierze kocyk i przykrywa siebie i ozziego* *bawi sie kwiatkiem na jej glowie* co to za kwiatek...? *sztokrotka.... kladzie sie na ozzim* tego mi bylo trzeba... okladu z mlodych piersi... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Gosiak ojoj siemka kignus :* Gosiak jestem jak widac :} myslalam ze ty to Leth... XD pewnie chodza do tego samego fryzjera xd ee... Leth zmieniła fryzurkę... wygląda naprawde ładnie... pasuje jej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak M-Teen kingus M-Teen kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh nie znam cie smile *podaje dlon* eMka ^^ prawie nikt mnie tu nie zna, bo rzadko sie pojawiam. a poza tym jestem strasznie niesmiala xp *potrzasa jej reka* kingus...przez male k xp spox*klepie ja po plecach* przywyczaisz sie blaugh ojoj siemka kignus :* Gosiak jestem jak widac :} myslalam ze ty to Leth... XD bardzo mi milo no tak...troche podobne jestesmy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:08 am
biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:09 am
Kitty ShadowCat biggrin aha.... zapomniałam wam powiedzieć... ninja ale dziś miałam straszny sen gonk jaki..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:09 am
wrocilam.. rac czego sie boish w moim sigu?? bo albo nie odpowiedziales albo odp nie zauwazylam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|