|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:56 am
Kitty ShadowCat OMG! mam nowy temat na rozmowy- czy puszczanie się w necie i w prawdziwym życiu to jest to samo? xd bueheheeheh xp xp xp ROTFL eeeej jak przestane sie smiac to neich ktos mnie podniesie z ziemi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel ku*** a juz taki mialem dobry chumor. a mi sie wlasnie poprawil smile ale nie martw sie zawsze moze byc gorzej smile pamietaj co ci zawsze mowilem !!! ktore z tych wielu madrych zdan? o kobietach? o przyjaciolach? o wyjezdzaniu za granice? o komputerach? o samochodach? o rodzinie? no ktore? bo chyba wszystkie sie ostatnio sprawdzaja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh dla mnie bomba... tyle sie o sobie rzeczy dowiedziałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad *przytulas* dziękuje 4laugh 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:57 am
M-Teen Setsuna Dragonclaw M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad no to xd dzięuje 4laugh 3nodding oo, przytulacie sie? moge tez? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart *wciska sie do niej na fotel i sie przytula* zimno mi sie zrobilo.. brrr... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Aidanna M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad *przytulas* dziękuje 4laugh 3nodding wink proszu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:58 am
kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh nie znam cie smile *podaje dlon* eMka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:59 am
M-Teen Aidanna M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad *przytulas* dziękuje 4laugh 3nodding wink ale pamietaj trzyyyymaaaaaaaaaaaam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:59 am
Ozzwald Kitty ShadowCat OMG! mam nowy temat na rozmowy- czy puszczanie się w necie i w prawdziwym życiu to jest to samo? xd podejme i zakoncze ten temat... nie, to nie jest to samo... dziękooje że odpowiedziałeś... 3nodding ok... koniec tematu.. no to o czym pogadamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:00 am
Gosiak Kitty ShadowCat OMG! mam nowy temat na rozmowy- czy puszczanie się w necie i w prawdziwym życiu to jest to samo? xd bueheheeheh xp xp xp ROTFL eeeej jak przestane sie smiac to neich ktos mnie podniesie z ziemi XD JA CIE TRZYYYYYYYYYYYYMAM xd blaugh *trzyma*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:00 am
Ozzwald Aidanna *siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart *wciska sie do niej na fotel i sie przytula* zimno mi sie zrobilo.. brrr... heart *bierze kocyk i przykrywa siebie i ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:01 am
M-Teen kingus ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh nie znam cie smile *podaje dlon* eMka ^^ prawie nikt mnie tu nie zna, bo rzadko sie pojawiam. a poza tym jestem strasznie niesmiala xp *potrzasa jej reka* kingus...przez male k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:02 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart *wciska sie do niej na fotel i sie przytula* zimno mi sie zrobilo.. brrr... heart *bierze kocyk i przykrywa siebie i ozziego* *bawi sie kwiatkiem na jej glowie* co to za kwiatek...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:02 am
M-Teen Gosiak Kitty ShadowCat OMG! mam nowy temat na rozmowy- czy puszczanie się w necie i w prawdziwym życiu to jest to samo? xd bueheheeheh xp xp xp ROTFL eeeej jak przestane sie smiac to neich ktos mnie podniesie z ziemi XD JA CIE TRZYYYYYYYYYYYYMAM xd blaugh *trzyma* heheehhe dzieki ^^ Kitty - hardcor hardcor hardcor ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|