|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:46 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Nie no przecież to wiem biggrin heart heart nie no, naprawde? a mialam nadzieje ze ci niespodzianke zrobie whee whee heart Nie gryź mnie ej no zostaw ta poduche whee whee znoow gryzu gryzu w szyjke whee >No skoro tak to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:46 am
Ozzwald Eredin Kitty sory ale o dojrzalosci to ty chyba tu najmniej wiesz zwlaszcza po tym jak mi pisalas na gadu ze prawie poszlas z facetem w wieku 12 lat ;/ nie wyciagaj spraw ktore piszecie sobie na gg na HP... dla niektorych dupeczek to moze byc za trudne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:47 am
Ozzwald Eredin Kitty sory ale o dojrzalosci to ty chyba tu najmniej wiesz zwlaszcza po tym jak mi pisalas na gadu ze prawie poszlas z facetem w wieku 12 lat ;/ nie wyciagaj spraw ktore piszecie sobie na gg na HP... jestem za a nawet przeciw!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:48 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Nie no przecież to wiem biggrin heart heart nie no, naprawde? a mialam nadzieje ze ci niespodzianke zrobie whee whee heart Nie gryź mnie ej no zostaw ta poduche whee whee znoow gryzu gryzu w szyjke whee >No skoro tak to neeee gonk whee > heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:49 am
wróciłam 4laugh
ale ..
niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:50 am
ku*** a juz taki mialem dobry chumor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:50 am
Eredin- jesteś strasznie nerwowy... żeby od razu z pyskiem na mnie... no no no... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:51 am
M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad no to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:52 am
M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:54 am
racqel ku*** a juz taki mialem dobry chumor. a mi sie wlasnie poprawil smile ale nie martw sie zawsze moze byc gorzej smile pamietaj co ci zawsze mowilem !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:55 am
OMG! mam nowy temat na rozmowy- czy puszczanie się w necie i w prawdziwym życiu to jest to samo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw M-Teen wróciłam 4laugh ale .. niech mnie ktos przytuli! tak bardzo potrzebuje waszej akcpetacji crying sad no to xd dzięuje 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ohayoooo! blaugh piekny dzis dzien, nieprawdaz? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:56 am
*siedzi na foteliku i patrzy sie na ozziego* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:56 am
Kitty ShadowCat OMG! mam nowy temat na rozmowy- czy puszczanie się w necie i w prawdziwym życiu to jest to samo? xd podejme i zakoncze ten temat... nie, to nie jest to samo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|