|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:34 am
chyba jakies swieto na Gai albo sobie o mnie w koncu przypomniell - drugi trunk dzis (poza tym 1 pinkbox)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:35 am
YumiTao racqel YumiTao racqel YumiTao Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd ja nic na ten temat nie wiem, ale jesli dobrze rozumiem to chyba robicie to Kitty specjalnie co? a jesli sie nie myle, to bardzo nieprzyjemna sprawa... boze ja z Eredinem jestem tylko przyjaciólka....to nie moja wina ze jest jaka jest...i Eredin z nia zerwał... ere: Kitty sorry ale ja nielubie jak ktos mnie zdradza jka tylko ma okazje ... sorry ;/ a w ogole ile wy wszyscy macie lat co robaczki? piluch wam trzeba a nie jakies melodramaty mi tu urzadzacie ! ere: neutral ee...jakbys nie zauwazył to my tu zadnych scen nie uzadzamy to kitty robi sceny stare argh... no sorry... najdolżalszy się tu odezwał scream ... złośliwa małpa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Ozzwald oni sie zaczynaja od 16 w dol... a juz wielkie dramaty jak w brazylianach przezywaja... Ale to juz chyba z 127292436 odcinek xp i drugie tyle sie zapowiada... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
"to juz jest koniec nie ma juz nic jestesm wolni mozemy isc" cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw neutral Lorak tu przyszedl z wlasnej woli... cud neutral witka ludziska ninja Siema kochanie heart heart heart wredny jestes sam wiesz dlaczego xd heart
kitt: spokojnie, mala nie nie wiem dlaczego xd heart wiesz xd heart kochany jestes draniu xd Nie no przecież to wiem biggrin heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi najedzona... siada na swoim foteliku i patrzy co sie stanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:36 am
Aidanna ajajaj... mam juz prawie 4k no to jeszcze ci prawie 46k brakuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:36 am
Baliaur "to juz jest koniec nie ma juz nic jestesm wolni mozemy isc" cry ah... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:37 am
Aidanna *wchodzi najedzona... siada na swoim foteliku i patrzy co sie stanie* *siada przed nia na podlodze i opiera brode o jej kolana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Nie no przecież to wiem biggrin heart heart nie no, naprawde? a mialam nadzieje ze ci niespodzianke zrobie whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur "to juz jest koniec nie ma juz nic jestesm wolni mozemy isc" cry zmien sobie siga, bo az sie przestraszylem... nie wiem czy dzis zasne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Baliaur "to juz jest koniec nie ma juz nic jestesm wolni mozemy isc" cry ah... cry nie myslalam ze tak latwo mozna stracic oprzyjaciela.. przez faceta... the end of all... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:38 am
Baliaur Kitty ShadowCat Baliaur "to juz jest koniec nie ma juz nic jestesm wolni mozemy isc" cry ah... cry nie myslalam ze tak latwo mozna stracic oprzyjaciela.. przez faceta... the end of all... cry uuuuuu Julka narozrabiala??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:38 am
racqel Baliaur "to juz jest koniec nie ma juz nic jestesm wolni mozemy isc" cry zmien sobie siga, bo az sie przestraszylem... nie wiem czy dzis zasne... heh.. ja dzis napewno nie zasne... a czego sie przesraszyles?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:39 am
Ozzwald Ryhol Ozzwald oni sie zaczynaja od 16 w dol... a juz wielkie dramaty jak w brazylianach przezywaja... Ale to juz chyba z 127292436 odcinek xp i drugie tyle sie zapowiada... wink hmm czyli zapowiada sie niezla seria razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|