|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:25 am
Ozual Kto by mi cos prezentowal? mam nadzieje na dar surprised przydalo by mi sie cos *spojrzal z nadzieja na reszte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:27 am
revcat Nightmaree revcat hmmm jak milo sie robi smile redface ciemu sie wstydzisz? a taki ze mnie wstydliwy kocur jest smile wink *podchodzi i caluje w czolko* nie musisz podchodzic nie pusilam jesio wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:27 am
Ozzwald Ozual Kto by mi cos prezentowal? mam nadzieje na dar surprised nadzieja matka glupich... xd xd xd xd xd xd xd jeszcze nie swieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:28 am
Setsuna Dragonclaw neutral Lorak tu przyszedl z wlasnej woli... cud neutral witka ludziska ninja Siema kochanie heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:28 am
YumiTao racqel YumiTao Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd ja nic na ten temat nie wiem, ale jesli dobrze rozumiem to chyba robicie to Kitty specjalnie co? a jesli sie nie myle, to bardzo nieprzyjemna sprawa... boze ja z Eredinem jestem tylko przyjaciólka....to nie moja wina ze jest jaka jest...i Eredin z nia zerwał... ere: Kitty sorry ale ja nielubie jak ktos mnie zdradza jka tylko ma okazje ... sorry ;/ a w ogole ile wy wszyscy macie lat co robaczki? pieluch wam trzeba a nie jakies melodramaty mi tu urzadzacie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Ozzwald Ozual Kto by mi cos prezentowal? mam nadzieje na dar surprised nadzieja matka glupich... xd xd xd xd xd xd xd jeszcze nie swieta scream dla mnie swieta sa codziennie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie co mam po pierwszym połowie? 13 śmieci i 5 ryb xp BLAAAAH! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:30 am
racqel YumiTao racqel YumiTao Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd ja nic na ten temat nie wiem, ale jesli dobrze rozumiem to chyba robicie to Kitty specjalnie co? a jesli sie nie myle, to bardzo nieprzyjemna sprawa... boze ja z Eredinem jestem tylko przyjaciólka....to nie moja wina ze jest jaka jest...i Eredin z nia zerwał... ere: Kitty sorry ale ja nielubie jak ktos mnie zdradza jka tylko ma okazje ... sorry ;/ a w ogole ile wy wszyscy macie lat co robaczki? piluch wam trzeba a nie jakies melodramaty mi tu urzadzacie ! ere: neutral ee...jakbys nie zauwazył to my tu zadnych scen nie uzadzamy to kitty robi sceny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:30 am
Lorak Setsuna Dragonclaw neutral Lorak tu przyszedl z wlasnej woli... cud neutral witka ludziska ninja Siema kochanie heart heart heart wredny jestes sam wiesz dlaczego xd heart
kitt: spokojnie, mala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:31 am
racqel YumiTao racqel YumiTao Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd ja nic na ten temat nie wiem, ale jesli dobrze rozumiem to chyba robicie to Kitty specjalnie co? a jesli sie nie myle, to bardzo nieprzyjemna sprawa... boze ja z Eredinem jestem tylko przyjaciólka....to nie moja wina ze jest jaka jest...i Eredin z nia zerwał... ere: Kitty sorry ale ja nielubie jak ktos mnie zdradza jka tylko ma okazje ... sorry ;/ a w ogole ile wy wszyscy macie lat co robaczki? pieluch wam trzeba a nie jakies melodramaty mi tu urzadzacie ! oni sie zaczynaja od 16 w dol... a juz wielkie dramaty jak w brazylianach przezywaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:32 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw neutral Lorak tu przyszedl z wlasnej woli... cud neutral witka ludziska ninja Siema kochanie heart heart heart wredny jestes sam wiesz dlaczego xd heart
kitt: spokojnie, mala nie nie wiem dlaczego xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:34 am
ajajaj... mam juz prawie 4k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald oni sie zaczynaja od 16 w dol... a juz wielkie dramaty jak w brazylianach przezywaja... Ale to juz chyba z 127292436 odcinek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw neutral Lorak tu przyszedl z wlasnej woli... cud neutral witka ludziska ninja Siema kochanie heart heart heart wredny jestes sam wiesz dlaczego xd heart
kitt: spokojnie, mala nie nie wiem dlaczego xd heart wiesz xd heart kochany jestes draniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|