|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:16 am
racqel Lorak A co nasza Kitty znowu chodzi zła jak osa ?? teraz wielkie dramaty, bo ktostam kogos rzucil... A no tak znowu jakieś telenowele Kitty ShadowCat tym razem jestem o 100% bardziej zÅ‚a... ale niedÅ‚ugo mi przejdzie... bÄ™du siÄ™ wyżywać rysujÄ…c.... *bierze ołówek i zaczyna rysować* No wiesz czasem można równie dobrze walić głową w ściane mi tam to pomaga domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:17 am
Kitty ShadowCat racqel Lorak A co nasza Kitty znowu chodzi zła jak osa ?? teraz wielkie dramaty, bo ktostam kogos rzucil... sama potrafie odpowiedzieć... nie wiesz.. nie gadaj 3nodding spoko mloda. myslalem, ze poszlas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat M-Teen kto idzie ze mną połowić!? 3nodding ja bym z toba poszedl jesli wolno tylko lowic to ja jeszcze nie umiem.. wszystkie rybki odemnie uciekja wink nauczysz sie wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree revcat M-Teen kto idzie ze mną połowić!? 3nodding ja bym z toba poszedl jesli wolno tylko lowic to ja jeszcze nie umiem.. wszystkie rybki odemnie uciekja wink a ja Cie nie puszcze *lapie za reke* no skoro tak to nie ide wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:18 am
Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:18 am
revcat Nightmaree revcat M-Teen kto idzie ze mną połowić!? 3nodding ja bym z toba poszedl jesli wolno tylko lowic to ja jeszcze nie umiem.. wszystkie rybki odemnie uciekja wink a ja Cie nie puszcze *lapie za reke* no skoro tak to nie ide wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:19 am
Kto by mi cos prezentowal? mam nadzieje na dar surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:20 am
YumiTao Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd ja nic na ten temat nie wiem, ale jesli dobrze rozumiem to chyba robicie to Kitty specjalnie co? a jesli sie nie myle, to bardzo nieprzyjemna sprawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:20 am
hmmm jak milo sie robi smile redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:21 am
revcat hmmm jak milo sie robi smile redface ciemu sie wstydzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:22 am
neutral Lorak tu przyszedl z wlasnej woli... cud neutral witka ludziska ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:23 am
racqel YumiTao Ja tylko na chwile xd zaraz wybywam z Eredinem na impreze xd ja nic na ten temat nie wiem, ale jesli dobrze rozumiem to chyba robicie to Kitty specjalnie co? a jesli sie nie myle, to bardzo nieprzyjemna sprawa... boze ja z Eredinem jestem tylko przyjaciólka....to nie moja wina ze jest jaka jest...i Eredin z nia zerwał... ere: Kitty sorry ale ja nielubie jak ktos mnie zdradza jka tylko ma okazje ... sorry ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Kto by mi cos prezentowal? mam nadzieje na dar surprised nadzieja matka glupich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree revcat hmmm jak milo sie robi smile redface ciemu sie wstydzisz? a taki ze mnie wstydliwy kocur jest smile wink *podchodzi i caluje w czolko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|