|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:08 am
Eredin Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz nom dla mnie okey biggrin wink dawno tu niebylem wiec widze duze zmiany biggrin .... evil ... będę się mścić.... za ten sig.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka Eredin Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz nom dla mnie okey biggrin wink dawno tu niebylem wiec widze duze zmiany biggrin troszke czasu nie miałm bo pilas hahaahah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka revcat Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz zeby tylko "paleczka" tylko czemu ten kotek do gory lapkami? wink bo zniego taki figlarz ze chce mi pod spodenki zajrzec *goracy buziak w czuło> redface jak z kazdego kotka.. wiem cos o tym wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:09 am
kto idzie ze mną połowić!? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:09 am
M-Teen joł diud. cool *cmok w polik* Yo *cmok w policzek* co porabiata?? No hejas A co nasza Kitty znowu chodzi zła jak osa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:10 am
Witam wszystkich, mhm nowe twarze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:11 am
Ozual Witam wszystkich, mhm nowe twarze 3nodding Yo man
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:11 am
M-Teen kto idzie ze mną połowić!? 3nodding ja moge... tylko sobie przynete kupie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:12 am
jeśli ktos chce do mnie dolączyć, zapraszam do durem ^^ ;3 3nodding *wychodzi z wędką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen kto idzie ze mną połowić!? 3nodding ja bym z toba poszedl jesli wolno tylko lowic to ja jeszcze nie umiem.. wszystkie rybki odemnie uciekja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak A co nasza Kitty znowu chodzi zła jak osa ?? teraz wielkie dramaty, bo ktostam kogos rzucil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:13 am
Lorak M-Teen joł diud. cool *cmok w polik* Yo *cmok w policzek* co porabiata?? No hejas A co nasza Kitty znowu chodzi zła jak osa ?? tym razem jestem o 100% bardziej zła... ale niedługo mi przejdzie... będu się wyżywać rysując.... domokun *bierze ołówek i zaczyna rysować* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:14 am
M-Teen jeśli ktos chce do mnie dolączyć, zapraszam do durem ^^ ;3 3nodding *wychodzi z wędką* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat M-Teen kto idzie ze mną połowić!? 3nodding ja bym z toba poszedl jesli wolno tylko lowic to ja jeszcze nie umiem.. wszystkie rybki odemnie uciekja wink a ja Cie nie puszcze *lapie za reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Lorak A co nasza Kitty znowu chodzi zła jak osa ?? teraz wielkie dramaty, bo ktostam kogos rzucil... sama potrafie odpowiedzieć... nie wiesz.. nie gadaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|