|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:01 am
Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz a mnie sie podobasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:02 am
Aidanna *kreci sie w mijscu dluga chwile po chwili sie zatrzymuje i chodzi jak pijana* no ladnie... choc choc.... chuchnij... zobaczymy czy oby napewno jestes trzezwa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:03 am
Hejka ja znowu jestem chwilowo u yumi ;] ale za 10 minut do parq idziemy biggrin biggrin xd co tam jeszcze Kitty pisala ?:> ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz Witam, uhuhu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oj dredy się rozpowszechniły ... hmm musze skoczyc do durem...
cholera, tylko ze z kasa gorzy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz zeby tylko "paleczka" tylko czemu ten kotek do gory lapkami? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:04 am
Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz nom dla mnie okey biggrin wink dawno tu niebylem wiec widze duze zmiany biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide jesc.. bede niedlugo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
joł diud. cool *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:05 am
revcat Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz zeby tylko "paleczka" tylko czemu ten kotek do gory lapkami? wink bo zniego taki figlarz ze chce mi pod spodenki zajrzec *goracy buziak w czuło> redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Ozzwald racqel a co to porot? jakas choroba? ja ci powiem ze to moze jakas roslina wink ja kiedys nauczycielce od polskiego na lekcji powiedzialem ze jestem wodorostem... sweatdrop Ja tylko Kazika spiewalem na polskim (: a u mnie na polskim chłopak miał przeczytać fragment jakiegoś tam opowiadania... i zamiast przeczytać: "zrobił buzie w ciup" przeczytał "zrobił buzie w cipu"...hehe ...nawet nauczycielka sie śmiała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna *kreci sie w mijscu dluga chwile po chwili sie zatrzymuje i chodzi jak pijana* no ladnie... choc choc.... chuchnij... zobaczymy czy oby napewno jestes trzezwa.... zatacza wielkie kulko i wpada na ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:07 am
Eredin Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz nom dla mnie okey biggrin wink dawno tu niebylem wiec widze duze zmiany biggrin troszke czasu nie miałm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|