|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:49 am
wielkie dzieki Ozzwald i Raqe za prezenciki smile nie wiem jak sie wam odwdziecze ale jakos napewno smile l
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:51 am
Kitty ShadowCat Ryhol Kitty ShadowCat sad *rozsiada sie na wielkiej poduszce* sad to żeby skończyć po ludzq z jakiś tam przyczyn- rozumiem ale żeby skończyć nie po ludzq...i jeszcze w wredny sposozdrapywać rany- nie potrafię zrozumieć... sad Podobno Mezczyzne poznaje sie potym jak konczy a nie zaczyna xd przestań prosze crying crying Przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:53 am
a co to porot? jakas choroba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:53 am
revcat wielkie dzieki Ozzwald i Raqe za prezenciki smile nie wiem jak sie wam odwdziecze ale jakos napewno smile l gdybys byl kobieta moze bym chcial zebys sie odwdzieczyl... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:54 am
*dajej jej buziaka* widze ze sie przebralas... biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:55 am
racqel a co to porot? jakas choroba? ja ci powiem ze to moze jakas roslina wink ja kiedys nauczycielce od polskiego na lekcji powiedzialem ze jestem wodorostem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:56 am
Ozzwald *dajej jej buziaka* widze ze sie przebralas... biggrin heart niom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:57 am
Ozzwald revcat wielkie dzieki Ozzwald i Raqe za prezenciki smile nie wiem jak sie wam odwdziecze ale jakos napewno smile l gdybys byl kobieta moze bym chcial zebys sie odwdzieczyl... wink coz ale i tak bardzo dziekuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:57 am
Ozzwald racqel a co to porot? jakas choroba? ja ci powiem ze to moze jakas roslina wink ja kiedys nauczycielce od polskiego na lekcji powiedzialem ze jestem wodorostem... sweatdrop Ja tylko Kazika spiewalem na polskim (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:59 am
czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:00 am
Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz normalnie paleczka zeby wybija... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:00 am
Stokrotka czesc ludziska ale zemnie lacha teraz jak wam sie podobam teraz eee... mnie sie nie podobasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|