|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:37 am
Ijee...deszczyk przestal padac, slonko wyjrzalo....ide do parQ pozbierac kwiatki xd Papatki wszystkim!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:38 am
Misao_chan co tam slychac w wielkim swiecie blaugh ? wielkie nic slychac... no procz samolotow ktore ladujac na Okeciu musza najpierw przeleciec na malej wysokosci nad moim blokiem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:39 am
racqel revcat jasne czemu nie biggrin biggrin krawat zawsze sie przyda razz czytales juz regulamin? to pamietaj, ze nie powinienes cytowac wiecej niz 5-ciu chmurek... jak masz juz buty to zakladaj, jak nie to mow zaraz ile ci brakuje, bo znowu mi sie nazbieralo... tak jest tato czytalem regulamin i pamietam ze tylko 5 moge smile juz sie nie powtorzy..... nie kupilem bo mi brakuje ale buty nie zajac... ale lepiej powiedz czy juz znalazles jakis dogodny komunikator??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Misao_chan Witam wszystkich wink wink M-teen masz kolejny glos xp Witam (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misao_chan co tam slychac w wielkim swiecie blaugh ? weekend ! kot! > bluebox / pinkbox / enchanted trunk - to sa takie prezenty ktore losowo wyskakuja ci na ekranie i latajka po nim - musisz takie cos zlapac (kliknac) i znajdujesz prezent w inventory, mozesz go rozpakowac i sprawdzic co dostales, albo sprzedac nierozpakowany itd. itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
idę stąd... może wpadnę wieczorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:41 am
revcat racqel revcat jasne czemu nie biggrin biggrin krawat zawsze sie przyda razz czytales juz regulamin? to pamietaj, ze nie powinienes cytowac wiecej niz 5-ciu chmurek... jak masz juz buty to zakladaj, jak nie to mow zaraz ile ci brakuje, bo znowu mi sie nazbieralo... tak jest tato czytalem regulamin i pamietam ze tylko 5 moge smile juz sie nie powtorzy..... nie kupilem bo mi brakuje ale buty nie zajac... ale lepiej powiedz czy juz znalazles jakis dogodny komunikator?? ile ci do nich brakuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:41 am
Jaswinder idę stąd... może wpadnę wieczorem papa *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:42 am
racqel Misao_chan co tam slychac w wielkim swiecie blaugh ? weekend ! kot! > bluebox / pinkbox / enchanted trunk - to sa takie prezenty ktore losowo wyskakuja ci na ekranie i latajka po nim - musisz takie cos zlapac (kliknac) i znajdujesz prezent w inventory, mozesz go rozpakowac i sprawdzic co dostales, albo sprzedac nierozpakowany itd. itp. mi nic jeszcze nie latalo na ekranie razz ale jak bedzie to to cos ustrzele wink wyslalem Tobie PM.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:43 am
Jaswinder idę stąd... może wpadnę wieczorem Zrazy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:43 am
Ozzwald revcat racqel revcat jasne czemu nie biggrin biggrin krawat zawsze sie przyda razz czytales juz regulamin? to pamietaj, ze nie powinienes cytowac wiecej niz 5-ciu chmurek... jak masz juz buty to zakladaj, jak nie to mow zaraz ile ci brakuje, bo znowu mi sie nazbieralo... tak jest tato czytalem regulamin i pamietam ze tylko 5 moge smile juz sie nie powtorzy..... nie kupilem bo mi brakuje ale buty nie zajac... ale lepiej powiedz czy juz znalazles jakis dogodny komunikator?? ile ci do nich brakuje... hmm jakies 150 g smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:44 am
revcat racqel Misao_chan co tam slychac w wielkim swiecie blaugh ? weekend ! kot! > bluebox / pinkbox / enchanted trunk - to sa takie prezenty ktore losowo wyskakuja ci na ekranie i latajka po nim - musisz takie cos zlapac (kliknac) i znajdujesz prezent w inventory, mozesz go rozpakowac i sprawdzic co dostales, albo sprzedac nierozpakowany itd. itp. mi nic jeszcze nie latalo na ekranie razz ale jak bedzie to to cos ustrzele wink wyslalem Tobie PM.... smile dostalem, sciagnij sobie GAIM i poprobojemy... ile ci brakuje do botow gosciu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:46 am
przegralam crying moj pierwszy contest w ktorym bylam tak blisko zwyciestwa crying *roztrzesiona zakrywa sie wielka poduszka* cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|