|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:26 am
juz zaglosowalam biggrin widac ze prowadzisz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:27 am
revcat racqel Kocurrr ! gdzie jestes ?!?!?! juz jestem mialem sprawe do zalatwienia razz czyli obiadek hehe a co steskniles sie ? razz pytasz a wiesz... wlasnie dostalem blueboxa, drugi prezent w przeciagu pol godziny !!!! zaraz otwieram oba! a ty Kot, wybrales juz sobie butki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:27 am
Driadaa ja juz wink lece papapapa dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:28 am
Coz to jest nielegalne xp xp xp xp ale i tak sie niemoglem oprzec i wcisnolemn 9 (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:29 am
racqel revcat racqel Kocurrr ! gdzie jestes ?!?!?! juz jestem mialem sprawe do zalatwienia razz czyli obiadek hehe a co steskniles sie ? razz pytasz a wiesz... wlasnie dostalem blueboxa, drugi prezent w przeciagu pol godziny !!!! zaraz otwieram oba! a ty Kot, wybrales juz sobie butki ? ja moge dozucic troche grosza to tych butkow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:30 am
Ryhol Coz to jest nielegalne xp xp xp xp ale i tak sie niemoglem oprzec i wcisnolemn 9 (: a mnie moj... znaczy sie cos kazalo wcisnac 7 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:32 am
Witam wszystkich wink wink M-teen masz kolejny glos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Driadaa agut mam pytaine gdzie mozna kupic ta bluzke z serduszkiem i za ile? nie wiem dostalam ja od Illone u Moiry w Durem... hejak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel revcat racqel Kocurrr ! gdzie jestes ?!?!?! juz jestem mialem sprawe do zalatwienia razz czyli obiadek hehe a co steskniles sie ? razz pytasz a wiesz... wlasnie dostalem blueboxa, drugi prezent w przeciagu pol godziny !!!! zaraz otwieram oba! a ty Kot, wybrales juz sobie butki ? ja moge dozucic troche grosza to tych butkow... tylko musi cos wybrac jeszcze, a pozniej bedzie chcial jeszcze skarpety, a pozniej jescze krawat i marynarke i skonczy sie tak, ze bede musial mu halo zalatwic !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel revcat racqel Kocurrr ! gdzie jestes ?!?!?! juz jestem mialem sprawe do zalatwienia razz czyli obiadek hehe a co steskniles sie ? razz pytasz a wiesz... wlasnie dostalem blueboxa, drugi prezent w przeciagu pol godziny !!!! zaraz otwieram oba! a ty Kot, wybrales juz sobie butki ? ja moge dozucic troche grosza to tych butkow... kot wybral juz smile a co to jest bluebox? jej dzieki Ozzwald smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misao_chan Witam wszystkich wink wink M-teen masz kolejny glos xp heyka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:34 am
racqel Ozzwald racqel revcat racqel Kocurrr ! gdzie jestes ?!?!?! juz jestem mialem sprawe do zalatwienia razz czyli obiadek hehe a co steskniles sie ? razz pytasz a wiesz... wlasnie dostalem blueboxa, drugi prezent w przeciagu pol godziny !!!! zaraz otwieram oba! a ty Kot, wybrales juz sobie butki ? ja moge dozucic troche grosza to tych butkow... tylko musi cos wybrac jeszcze, a pozniej bedzie chcial jeszcze skarpety, a pozniej jescze krawat i marynarke i skonczy sie tak, ze bede musial mu halo zalatwic ! jasne czemu nie biggrin biggrin krawat zawsze sie przyda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:35 am
GLOSUJCIE NA NR 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziex misao ;3 i reszcie ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:35 am
co tam slychac w wielkim swiecie blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:36 am
revcat jasne czemu nie biggrin biggrin krawat zawsze sie przyda razz czytales juz regulamin? to pamietaj, ze nie powinienes cytowac wiecej niz 5-ciu chmurek... jak masz juz buty to zakladaj, jak nie to mow zaraz ile ci brakuje, bo znowu mi sie nazbieralo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|