|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:12 am
Kitty ShadowCat agut Kitty ShadowCat Eredin Agut witaj :* *cmokaaaas* xd jasne bedziemy sie tam gdzies czaic po krzakach i was szukac biggrin ... stare .... crying crying crying crying crying crying crying kitty spokojnie....to serio tylko przyjazn razz Nie to co wasza milosc!! wink ale... jak.. jaka.. miłość... on... on ze mną zerwał crying crying crying kiedy??Czemu ja znowu nic nie wiem??*przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:16 am
hej hej
przyszłam sie przywitac, ale zaraz spadam, wiec od razu przepraszam jak nie odpisze, postaram sie to jednak nadrobic blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:16 am
agut kiedy??Czemu ja znowu nic nie wiem??*przytul* teraz..... crying crying jeszcze nigdy się tak nie czułam.. nigdy nie płakałam.. nigdy mi nie było przykro... crying crying *przytuuuul* crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:17 am
Ozzwald racqel ku zachowania spokoju i jakiejs rownowagi, mogles darowac ten komentarz i dale ciagnac jakas inna rozmowe... takie jest moje stanowisko w tej sprawie.. no moglem. przepraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:19 am
Driadaa hej hej
przyszłam sie przywitac, ale zaraz spadam, wiec od razu przepraszam jak nie odpisze, postaram sie to jednak nadrobic blaugh wink witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut mam pytaine gdzie mozna kupic ta bluzke z serduszkiem i za ile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa hej hej
przyszłam sie przywitac, ale zaraz spadam, wiec od razu przepraszam jak nie odpisze, postaram sie to jednak nadrobic blaugh wink heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:20 am
Driadaa agut mam pytaine gdzie mozna kupic ta bluzke z serduszkiem i za ile? nie wiem dostalam ja od Illone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:21 am
agut Driadaa agut mam pytaine gdzie mozna kupic ta bluzke z serduszkiem i za ile? nie wiem dostalam ja od Illone chyba na gambino island
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat agut kiedy??Czemu ja znowu nic nie wiem??*przytul* teraz..... crying crying jeszcze nigdy się tak nie czułam.. nigdy nie płakałam.. nigdy mi nie było przykro... crying crying *przytuuuul* crying crying e tam, nie przejmuj sie!!Faceci tacy sa!!*pociesza ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:23 am
racqel Kocurrr ! gdzie jestes ?!?!?! juz jestem mialem sprawe do zalatwienia razz czyli obiadek hehe a co steskniles sie ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:23 am
agut Driadaa agut mam pytaine gdzie mozna kupic ta bluzke z serduszkiem i za ile? nie wiem dostalam ja od Illone dobra dzieki, ja sie zmywam, mam pytanie widac moj obrazek w sygnaturce?? bo ja go nie widze a w profilu widac dlazego tak jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:25 am