|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:45 am
Siemka ;] nareszcie mam dostep do neta , pasurzytuje u Yumi ;] biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak a jeszcze z 44 ryb brakuje mi do czapencjii ^^ oo wlasnie trunka dostalam i nie wiem czy otwierac ^^ arghh... nigdy nie otwieraj tego szmelca 3nodding sprzedaj drożej w markecie... znajdzie sie debil co kupi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel heeeej! ja tez, ale chyba sprzedam, kto chce kupic !?!?!? sweatdrop ja mam plan poczekamy az ktos otworzy bo pewnie jest to samo w srodku i sie zastanowie czy sprzedac ^^ bo ja nie mam pojecia co jest w skrzynkach ^^ noo smialo lapcie skrzyneczki i sprawdzajcie bueehhehe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:47 am
Eredin Siemka ;] nareszcie mam dostep do neta , pasurzytuje u Yumi ;] biggrin eek .... *mdleje* heart X_x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:48 am
Kitty ShadowCat Gosiak a jeszcze z 44 ryb brakuje mi do czapencjii ^^ oo wlasnie trunka dostalam i nie wiem czy otwierac ^^ arghh... nigdy nie otwieraj tego szmelca 3nodding sprzedaj drożej w markecie... znajdzie sie debil co kupi 3nodding hmm.. chyba gdzies byla stronka gdzie bylo napisane co jest w skrzynkach ... wczoraj dostalam druga maske hokejowa i sie zalamalam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:48 am
Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak przyszlam was zobaczyc ^^ heart hej *przytuuuuuuuul ogromny* używasz gaca?? nu czasami ^^ a cio? tobie tez teraz nie dziala save?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:49 am
Eredin Siemka ;] nareszcie mam dostep do neta , pasurzytuje u Yumi ;] biggrin joł diud cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:50 am
Nightmaree wlasnie widze ze Gosia zastygla na rybkach xd bueheheehehheehehe znowuuuuuuuuuuu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Siemka ;] nareszcie mam dostep do neta , pasurzytuje u Yumi ;] biggrin Hey Eredis biggrin *przytula i daje cmoka w polika blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Eredin Siemka ;] nareszcie mam dostep do neta , pasurzytuje u Yumi ;] biggrin eek .... *mdleje* heart X_x heart X_x heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:52 am
agut Eredin Siemka ;] nareszcie mam dostep do neta , pasurzytuje u Yumi ;] biggrin Hey Eredis biggrin *przytula i daje cmoka w polika blaugh * *wstaje...*a w twarz chcesz? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|