|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:47 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya piiiiiiiiiiiiiisioooooooo xd *skok na pisia xd * hej hej ;c) twisted *pac poducha* buhahaha twisted jestem w trakcie pożerania ciacha nuu- chcialem Cie poczestowac ale teraz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:49 am
Lavagetas_heqetai twarz cala w cukrze pudrze> jestem w trakcie pożerania ciacha nuu- chcialem Cie poczestowac ale teraz... Oo wybacz xd *opuszcza podusie * ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:50 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai twarz cala w cukrze pudrze> jestem w trakcie pożerania ciacha nuu- chcialem Cie poczestowac ale teraz... Oo wybacz xd *opuszcza podusie * ^^ hmm chcesz kawalek? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:52 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai twarz cala w cukrze pudrze> jestem w trakcie pożerania ciacha nuu- chcialem Cie poczestowac ale teraz... Oo wybacz xd *opuszcza podusie * ^^ hmm chcesz kawalek? XD nie dziękuję xd xd xd xd właśnie pochłaniam mój obiad ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:53 am
*skok* *przytuuuuuuuul* witaj whee co tio za smutna minka, kotq ? sad *glasq glasq czuprynq* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:56 am
ok wrocilem smile i nigdzie sie juz nie wybieram....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:57 am
revcat ok wrocilem smile i nigdzie sie juz nie wybieram.... witaj ponownie *przytuuuuuuuuuuuul ogromny* whee ... z jakiego miasta jesteś? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:57 am
revcat ok wrocilem smile i nigdzie sie juz nie wybieram.... no, nareszcie! jak tam trojmiasto, widziales sie juz z Fiol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:59 am
revcat ok wrocilem smile i nigdzie sie juz nie wybieram.... Witaj spowrotem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:59 am
*klepie sie po brzuszku* najadłam sie xp *pac na fotel* *zieeeeeeeeeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:00 am
no, nareszcie! jak tam trojmiasto, widziales sie juz z Fiol?
witaj jestem w sumie ze Szczecina ale mieszkam teraz w trojmiescie... raqel trojmiasto jak? a jak moze byc? jest spoko tylko brak przyjaciol.. crying crying crying fiol nigdy nie ma czasu.....jeszcze jej nie widzialem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:03 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai twarz cala w cukrze pudrze> jestem w trakcie pożerania ciacha nuu- chcialem Cie poczestowac ale teraz... Oo wybacz xd *opuszcza podusie * ^^ hmm chcesz kawalek? XDnie dziękuję xd xd xd xd właśnie pochłaniam mój obiad ninja xd heyyy żyjesz ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|