|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:32 am
Kkus lubisz Garfielda? xd *siada na fotel i wyciaga stare komiksy* 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:32 am
yumi-ki Zato ja o tobie słyszałam... whee Jestem znajomą Katki. no patrz Kukus, jaki popularny jesteś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:34 am
yumi-ki Zato ja o tobie słyszałam... whee Jestem znajomą Katki. część tego co słyszałaś to bzdury... ta w której mówiła o mnie pochlebnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:35 am
M-Teen Kkus lubisz Garfielda? xd *siada na fotel i wyciaga stare komiksy* 3nodding blaugh to mój idol... jestem ludzkim Garfieldem... tyle, że nie potrafię się tak spaść jak on mimo, że próbuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:36 am
yumi-ki Kitty ShadowCat *podnosi łapkę* jaaa! blaugh Co teraz puszczają? Miałam kiedyś Haypera. Chcę go znowu!!! whee chyba...znowu 1 część Fushigi Yugi.. oni jakoś dziwnie to puszczają..: 3 x pod rząd 1 część FY ok 60 odc. hellsing ok. 13 odc 2 cz. FY 2 x 1 cz. FY rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya yumi-ki Zato ja o tobie słyszałam... whee Jestem znajomą Katki. no patrz Kukus, jaki popularny jesteś xd i wcale mnie ta popularność nie cieszy... chcę być zwykły, mam dość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:37 am
Kukus M-Teen Kkus lubisz Garfielda? xd *siada na fotel i wyciaga stare komiksy* 3nodding blaugh to mój idol... jestem ludzkim Garfieldem... tyle, że nie potrafię się tak spaść jak on mimo, że próbuję agh! ja też go lubie ^^* lolz xd blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:37 am
Kukus i wcale mnie ta popularność nie cieszy... chcę być zwykły, mam dość tak trzymać ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:43 am
piiiiiiiiiiiiiisioooooooo xd *skok na pisia xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Pisiu 4laugh *wielki przytuuuuuuuuuuuul* whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya piiiiiiiiiiiiiisioooooooo xd *skok na pisia xd * hej hej ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:44 am
Kitty ShadowCat witaj Pisiu 4laugh *wielki przytuuuuuuuuuuuul* whee wink hej Kiciu ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:45 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya piiiiiiiiiiiiiisioooooooo xd *skok na pisia xd * hej hej ;c) twisted *pac poducha* buhahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|