|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:03 am
BeeWolf_san Aidanna *podchodzi cicho od tylu do ozziego i wskakuje na barana* I CO TERAZ ZROBISZ blaugh pomoge ci ozzy, bierze Kij i zamchuje sie ... scream *patrzy z przerazeniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:05 am
revcat no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz Miło po daje noge Beeczka jestem, i jedna wiadomosc jak zobaczysz Akikotamashi to sie jej wystrzegaj bo to złą kobieta. scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Ozzwald revcat no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz wnioskuje ze jestes znajomym racqela... dokladnie smile znamy sie juz bardzo bardzo dluuggoooo smile witam nowego w naszym gronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune M-Teen Illune Jezzu...weszłam w warpa i nie moge wyjść, głupie YUNO scream scream gonk rolleyes hmmmmmm idea *podaje jej schłodzoną herbate z rumem* 3nodding na zdłowie 3nodding *bierze szklanke i zaczyna pic* buu...ja chce Yuno stressed rolleyes nie wiedziaj co to jest blaugh *poidaje jej kolejna szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Ozzwald revcat no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz wnioskuje ze jestes znajomym racqela... dokladnie smile znamy sie juz bardzo bardzo dluuggoooo smile *przytuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:06 am
M-Teen Illune M-Teen Illune Jezzu...weszłam w warpa i nie moge wyjść, głupie YUNO scream scream gonk rolleyes hmmmmmm idea *podaje jej schłodzoną herbate z rumem* 3nodding na zdłowie 3nodding *bierze szklanke i zaczyna pic* buu...ja chce Yuno stressed rolleyes nie wiedziaj co to jest blaugh *poidaje jej kolejna szklaneczke* niee chce ;D *wychodzi szukac YUNO*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:06 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna *podchodzi cicho od tylu do ozziego i wskakuje na barana* I CO TERAZ ZROBISZ blaugh pomoge ci ozzy, bierze Kij i zamchuje sie ... scream *patrzy z przerazeniem* łup ja z całej siły w plecy. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:07 am
Miło po daje noge Beeczka jestem, i jedna wiadomosc jak zobaczysz Akikotamashi to sie jej wystrzegaj bo to złą kobieta. scream
ok bede pamietal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:07 am
Illune niee chce ;D *wychodzi szukac YUNO* phi! NIE to NIE! 3nodding *chlust do dziubka * mmmmm whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:09 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna *podchodzi cicho od tylu do ozziego i wskakuje na barana* I CO TERAZ ZROBISZ blaugh pomoge ci ozzy, bierze Kij i zamchuje sie ... scream *patrzy z przerazeniem* łup ja z całej siły w plecy. domokun *odskakuje w ostatniej chwili. ze mna nie pojdzie ci tak latwo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:09 am
BeeWolf_san łup ja z całej siły w plecy. domokun eek eek eek *odwraca sie i popija rumek* *dugoce* brrr *chlust do dziubka rumek* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:12 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna *podchodzi cicho od tylu do ozziego i wskakuje na barana* I CO TERAZ ZROBISZ blaugh pomoge ci ozzy, bierze Kij i zamchuje sie ... scream *patrzy z przerazeniem* łup ja z całej siły w plecy. domokun *odskakuje w ostatniej chwili. ze mna nie pojdzie ci tak latwo xd LEci za nia walac Kretem po całym pomieszczeniu dorwe cie domokun i przerobie na pasztet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:12 am
*wychodzi z powrotem i siada na fotelu* dziadostwo. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:16 am
revcat Ozzwald revcat no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz wnioskuje ze jestes znajomym racqela... dokladnie smile znamy sie juz bardzo bardzo dluuggoooo smile znaczy sie juz w szkole sie poznaliscie wybaczcie ze zniknolem ale sprawdzalem odpowiedzi do pisemnej matury z polskiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|