|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:57 am
Jezzu...weszłam w warpa i nie moge wyjść, głupie YUNO scream scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat a ja sobie wskocze smile witam wszystkich ! witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao ide sie ubrac ... ile mozna siedziec z golym tylkiem przed kompemja moge to i ty mozesz... jest juz prawie druga... ubierz sie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:58 am
revcat a ja sobie wskocze smile witam wszystkich ! witaj, nie znam cie *pokes him* *podaje dłoń* biggrin eMka jestem ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald revcat a ja sobie wskocze smile witam wszystkich ! czesc... smile Ozz pogadaj z nowym, tylko go nie obraz, a ja ide kosumawac, wroce za pol godzinki. siemasz rev!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald YumiTao ide sie ubrac ... ile mozna siedziec z golym tylkiem przed kompemja moge to i ty mozesz... jest juz prawie druga... ubierz sie heart ja nawet sniadania nie zjadlem... nikogo w domu nie ma, to moge sobie niczym ekshibicjonista po domu paradowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*podchodzi cicho od tylu do ozziego i wskakuje na barana* I CO TERAZ ZROBISZ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:59 am
racqel Ozzwald revcat a ja sobie wskocze smile witam wszystkich ! czesc... smile Ozz pogadaj z nowym, tylko go nie obraz, a ja ide kosumawac, wroce za pol godzinki. siemasz rev! zrobie co w mojej mocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:59 am
Illune Jezzu...weszłam w warpa i nie moge wyjść, głupie YUNO scream scream gonk rolleyes hmmmmmm idea *podaje jej schłodzoną herbate z rumem* 3nodding na zdłowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:00 am
no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:00 am
M-Teen Illune Jezzu...weszłam w warpa i nie moge wyjść, głupie YUNO scream scream gonk rolleyes hmmmmmm idea *podaje jej schłodzoną herbate z rumem* 3nodding na zdłowie 3nodding *bierze szklanke i zaczyna pic* buu...ja chce Yuno stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:01 am
revcat no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz wnioskuje ze jestes znajomym racqela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:02 am
revcat a ja sobie wskocze smile witam wszystkich ! Witaj ...^^ wink Hejka eMka ...Illune xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:02 am
Aidanna *podchodzi cicho od tylu do ozziego i wskakuje na barana* I CO TERAZ ZROBISZ blaugh pomoge ci ozzy, bierze Kij i zamchuje sie ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:03 am
Ozzwald revcat no wiec ja tez wszytkim jak nalezy dlon podaje i milo mi ze moge tu byc razz wnioskuje ze jestes znajomym racqela... dokladnie smile znamy sie juz bardzo bardzo dluuggoooo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|