|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:33 am
Ozzwald Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....* tancereczko ? *zeskakuje ze stolu na ozzoiego i siada na nim heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:33 am
Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....* Judith - wymiata ! widzial ktos wideo do tego numeru?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:34 am
Okej, ja idę na Ragnaroka... Trzymajta sie! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:35 am
Ozzwald Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....* tancereczko ? TANCERECZKO zciagaj ciuchy pokasz noge zdejmuj buty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:36 am
racqel Kukus - masz to zgloszenie czy nie ?? już go ogarnąłem, zaraz powinien dostać PM z wiadomością potwierdzającą przyjęcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:36 am
Kukus racqel Kukus - masz to zgloszenie czy nie ?? już go ogarnąłem, zaraz powinien dostać PM z wiadomością potwierdzającą przyjęcie dzieki mistrzu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:37 am
racqel Judith - wymiata ! widzial ktos wideo do tego numeru? ja... mam na kompie trzy jego wersje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:38 am
NO nareszcie sie nowe RO spatchowalo : )))))))))))) Ide se sprawdzic wszystkie swoje unknown itemy :>> Do zobaczenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:39 am
BeeWolf_san Ozzwald Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....* tancereczko ? TANCERECZKO zciagaj ciuchy pokasz noge zdejmuj buty. chcialbys co... heart [Kukus: czy ty sobie kpisz? naucz się liczyć]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:39 am
Haj. O czym rozprawiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:40 am
Kukus racqel Judith - wymiata ! widzial ktos wideo do tego numeru? ja... mam na kompie trzy jego wersje hmmmm.... trzy? - wiem, ze jedna, ta co widzialem robil D. Fincher (Fight Club, Panic Room itd..) - ale reszta???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:40 am
yumi-ki Haj. O czym rozprawiacie? hey xd a nawet nie wiem ...wylaczlam sie z rozmowy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:41 am