|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:24 am
YumiTao Delein YumiTao cała i zdrowa wr�ciłam z połow�w xd Wiataj Delein whee Jea Ave Ave! Avsko Akii!!! chcialam dzisiaj sciagac RO ale zmienieli wszedzie linki do instalki O_o Hm...nie wiem, bo mi to z innego dysku przerzucono blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Akiko Tamashii widze ze tu cos o rycerzykach i o walkach w kisielu rozmowy sie tocza xd Nu a jak... blaugh Zaraz rozmowy stoczą się na seks, dziewczyny, alkohol, orgie...jak zawsze XD taaa....normalka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:25 am
Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:25 am
racqel ~~lena-undesaid~~ te, spokoj mi tu!! i to OBOJE! chyba obaj co? wciaz jestem facetem! (maca, sprawdza) nooo, tak! /edit nie wiem jak Kyrio ? ojej, sie pomyliłam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:26 am
~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ te, spokoj mi tu!! i to OBOJE! chyba obaj co? wciaz jestem facetem! (maca, sprawdza) nooo, tak! /edit nie wiem jak Kyrio ? ojej, sie pomyliłam... sweatdrop Wiesz...za taką pomyłkę kiedyś głowy ucinano...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:27 am
Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:28 am
Delein ~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ te, spokoj mi tu!! i to OBOJE! chyba obaj co? wciaz jestem facetem! (maca, sprawdza) nooo, tak! /edit nie wiem jak Kyrio ? ojej, sie pomyliłam... sweatdrop Wiesz...za taką pomyłkę kiedyś głowy ucinano... ja tez jestem facetem racja z tymi glowami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:28 am
Delein ~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ te, spokoj mi tu!! i to OBOJE! chyba obaj co? wciaz jestem facetem! (maca, sprawdza) nooo, tak! /edit nie wiem jak Kyrio ? ojej, sie pomyliłam... sweatdrop Wiesz...za taką pomyłkę kiedyś głowy ucinano... a teraz nie i uznaje, ze szczescie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:29 am
Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr oooooooooo!!!!! takkk!!!!!! muse!!! i O (AP) !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:30 am
heh... *rozsiada sie na fotelu...* *popija herbatkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....* tancereczko ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus - masz to zgloszenie czy nie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:32 am
Ozzwald Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh bardziej muse albo prefect circlr APC! Natentychmiast proszę! 3nodding whee *tanczy sobie na stole....* tancereczko ? lol (?) XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|