|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san ja wiem ja wiem, nietoperzu whee no dziewczyny juz smarować sie oliwka biggrin BEE!!! NIE TO NIE!!!! 3nodding jak to nie ... może Pajaku ? i co rozbierać sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel =Kiryo= racqel =Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! moze w ksiazkach rycerskich nie jestem bardzo obeznany ale do bractwa rycerskiego naleze razz biggrin xp grozisz mi? te, spokoj mi tu!! i to OBOJE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:20 am
Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masz bledy w sigu " a e r i a l s "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
widze ze tu cos o rycerzykach i o walkach w kisielu rozmowy sie tocza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:21 am
racqel =Kiryo= racqel =Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! moze w ksiazkach rycerskich nie jestem bardzo obeznany ale do bractwa rycerskiego naleze razz biggrin xp grozisz mi? nie my uzywamy bardziej RPG'owego jezyka i nigdy nikt nie mowil "ni"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj ...^^ :dzis prwie kazdy na chwilke ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh a skad wiesz ze disco?? slyszysz cos? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:22 am
Kitty ShadowCat Kukus Kitty ShadowCat stare ... treaz pan Kukus sie obraził.... nie sądze żebym sie zle wyraziła w tamtym zdaniu... stare to zacznij sądzić... jest środek dnia... a użycie słów wulgarnych jest zabronione a czy nazywanie dziewczyny z urazem do facetów lesbijką jest stosowne? .. to tylko jeden z wielu przykładów 3nodding nie wiem do czego bijesz, bo nie zaobserwowałem takiej wypowiedzi dziś na HP... ale mogłem coś przeoczyć... poza tym lesbijki to raczej też nie jest temat na HP bardziej do meliny, bo to niesmaczna i kontrowersyjna sprawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii widze ze tu cos o rycerzykach i o walkach w kisielu rozmowy sie tocza xd Nu a jak... blaugh Zaraz rozmowy stoczą się na seks, dziewczyny, alkohol, orgie...jak zawsze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein YumiTao cała i zdrowa wr�ciłam z połow�w xd Wiataj Delein whee Jea Ave Ave! Avsko Akii!!! chcialam dzisiaj sciagac RO ale zmienieli wszedzie linki do instalki O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:23 am
~~lena-undesaid~~ te, spokoj mi tu!! i to OBOJE! chyba obaj co? wciaz jestem facetem! (maca, sprawdza) nooo, tak! /edit nie wiem jak Kyrio ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Delein Aidanna *wlacza muzyke i zaczyna sobie tanzczyc na stole* Co ty tu za Disco puszczasz! sweatdrop blaugh a skad wiesz ze disco?? slyszysz cos? xd blaugh Cały czas coś słyszę...głosy, szepty...Disco...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel masz bledy w sigu " a e r i a l s " dzieki za poprawe nie przyjzalem sie jak pisalem bylem bardziej skoncentrowany na sluchaniu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|