|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:12 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..? wymysl cos oryginalnego wink heart hm.. to mam teraz zadanie.. no a jak heart *caluje w usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:13 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..? wymysl cos oryginalnego wink heart hm.. to mam teraz zadanie.. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:13 am
=Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! a to bardziej jak oi ! czyli Hej! czyli nie ma w tym nic negatywnego, to raczej potwierdzenie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:14 am
racqel =Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! xd Boscy są! Nnnnnni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:14 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..? wymysl cos oryginalnego wink heart hm.. to mam teraz zadanie.. ja wiem ja wiem, nietoperzu whee no dziewczyny juz smarować sie oliwka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:15 am
racqel =Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! we are the nights who said NI!!!.... were no longer the nights who say NI! now we are the naights who said eeky eeky picaing boing zowiee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel =Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! moze w ksiazkach rycerskich nie jestem bardzo obeznany ale do bractwa rycerskiego naleze razz biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..? wymysl cos oryginalnego wink heart hm.. to mam teraz zadanie.. ja wiem ja wiem, nietoperzu whee no dziewczyny juz smarować sie oliwka biggrin BEE!!! NIE TO NIE!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao cała i zdrowa wr�ciłam z połow�w xd Wiataj Delein whee Jea Ave Ave! Avsko Akii!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:18 am
=Kiryo= racqel =Kiryo= czemu ni ? to moze byc ciekawe XD stare ja zwracam uwage na to co pisze kolego. to byl cytat z Monhy Pytona. Rycerze ktorzy mowia ni ! moze w ksiazkach rycerskich nie jestem bardzo obeznany ale do bractwa rycerskiego naleze razz biggrin xp grozisz mi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|