|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:05 am
Kukus racqel revcat, zglosi sie. a ile szanowny panie trwa taka rejestracja? 15 sekund? zalerzy jak szybko skrypt zadziala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:06 am
Ozzwald Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..? wymysl cos oryginalnego wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna no... podaje lapke na zgode blaugh whee *podaje łapkę* *przytuuuuuuul* 3nodding Witaj Lenka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat stare ... treaz pan Kukus sie obraził.... nie sądze żebym sie zle wyraziła w tamtym zdaniu... stare to zacznij sądzić... jest środek dnia... a użycie słów wulgarnych jest zabronione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus racqel revcat, zglosi sie. a ile szanowny panie trwa taka rejestracja? 15 sekund? dzieki. powinienes dostac zgloszenie w przeciagu kilkunastu minut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:07 am
~~lena-undesaid~~ witam, ja nie na dloogo ninja witaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:07 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp XD Do kisielu! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:08 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp bee... ty tym olejkiem co najwyzej w lep mozesz dostac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:08 am
Delein BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp XD Do kisielu! blaugh ni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:09 am
Aidanna BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp bee... ty tym olejkiem co najwyzej w lep mozesz dostac LOL ostatnio ciasto latalo a dzis beda olejki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:09 am
Delein BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp XD Do kisielu! blaugh wiedzialam! wiedzialam ze to zaraz nastapi!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:10 am
racqel Delein BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare Obie jestescie dziwne, no scagac ciuchy smarowac sie olejkiem i walczycie ktora jest bardziej wporzo. xp XD Do kisielu! blaugh ni ! czemu ni ? to moze byc ciekawe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:10 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..? wymysl cos oryginalnego wink heart hm.. to mam teraz zadanie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|