|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:59 am
Ozzwald Kukus ]Goth bless[ Nie pi^$#ol, masz tu zdjecie mojego pindola xd xp Ja tu bede udawal ze mam komore, a ty rob tam tricki xd ogarnij słowa... dzieci na sali... jest środek dnia *wyjmuje smoka z ust* gdzie ? kukus zmienisz mi pieluche ? Pokuj zamienia w jedna wielka kolyske 3nodding ... kazdy z nas ma w sobie cos z dziecka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:59 am
=Kiryo= ]Goth bless[ =Kiryo= Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart witaj miśq 3nodding heart :* eek ..aaa... to takie buty... ze jakie ?? xp ze my tegez majonez xd słoneczko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:00 am
*puff* Avsko Paszczurki! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:01 am
Nightmaree =Kiryo= ]Goth bless[ =Kiryo= Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart witaj miśq 3nodding heart :* eek ..aaa... to takie buty... ze jakie ?? xp ze my tegez majonez xd słoneczko no i ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare jak już mówił Ozzy... wyrażaj się jakoś ba!!! a kto zaczal sie wydurniac!!! stare Ozz... kroliczek tez nie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare jak już mówił Ozzy... wyrażaj się jakoś stare ... treaz pan Kukus sie obraził.... nie sądze żebym sie zle wyraziła w tamtym zdaniu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:02 am
Delein *puff* Avsko Paszczurki! 3nodding ave ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:02 am
Aidanna Kukus Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare jak już mówił Ozzy... wyrażaj się jakoś ba!!! a kto zaczal sie wydurniac!!! stare Ozz... kroliczek tez nie 3nodding le o co ci chodzi? jak sama powiedziałaś... to było wydurnianie sie.. nic na poważnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:03 am
no i maja zonka po prostu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:03 am
Delein *puff* Avsko Paszczurki! 3nodding Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:04 am
Kitty ShadowCat Aidanna Kukus Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare jak już mówił Ozzy... wyrażaj się jakoś ba!!! a kto zaczal sie wydurniac!!! stare Ozz... kroliczek tez nie 3nodding le o co ci chodzi? jak sama powiedziałaś... to było wydurnianie sie.. nic na poważnie sweatdrop no... podaje lapke na zgode blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat, zglosi sie. a ile szanowny panie trwa taka rejestracja? 15 sekund?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozz... kroliczek tez nie 3nodding Kotku..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:05 am
witam, ja nie na dloogo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:05 am
Kiart Delein *puff* Avsko Paszczurki! 3nodding Witaj ...^^ 4laugh Ave Ave kto chce kawe? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|