|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:56 am
redface Sroki ... nie chcialem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart witaj miśq 3nodding heart :* eek ..aaa... to takie buty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kukus racqel hejacz ! jast jakis mod online ? ninja ahoj! mam pytanko: jak wyglada proces rejestracji nowego uzytkownika w gildii z waszej strony? czy to wy (mod'y) musicie potwierdzic jego czlonkostwo, czy to sie jakos automatycznie odbywa? my... ale nie mam nikogo nowego na liście... ewentualnie możemy zaprosić takiego człowieka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ]Goth bless[ Nie pi^$#ol, masz tu zdjecie mojego pindola xd xp Ja tu bede udawal ze mam komore, a ty rob tam tricki xd ogarnij słowa... dzieci na sali... jest środek dnia *wyjmuje smoka z ust* gdzie ? kukus zmienisz mi pieluche ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night- mogu ci zrobić avka w GAC ? please whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:57 am
Quote: ale ja to do niej mowilem promyczku... gonk promyczku niewystraczy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ]Goth bless[ Nie pi^$#ol, masz tu zdjecie mojego pindola xd xp Ja tu bede udawal ze mam komore, a ty rob tam tricki xd ogarnij słowa... dzieci na sali... jest środek dnia Psipraszam sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:58 am
Ozzwald Kukus ]Goth bless[ Nie pi^$#ol, masz tu zdjecie mojego pindola xd xp Ja tu bede udawal ze mam komore, a ty rob tam tricki xd ogarnij słowa... dzieci na sali... jest środek dnia *wyjmuje smoka z ust* gdzie ? kukus zmienisz mi pieluche ? a zasypeczkę i klapsa też pan życzy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Quote: ale ja to do niej mowilem promyczku... gonk promyczku niewystraczy heart kroliczku..? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus racqel Kukus racqel hejacz ! jast jakis mod online ? ninja ahoj! mam pytanko: jak wyglada proces rejestracji nowego uzytkownika w gildii z waszej strony? czy to wy (mod'y) musicie potwierdzic jego czlonkostwo, czy to sie jakos automatycznie odbywa? my... ale nie mam nikogo nowego na liście... ewentualnie możemy zaprosić takiego człowieka revcat, zglosi sie. a ile szanowny panie trwa taka rejestracja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Night- mogu ci zrobić avka w GAC ? please whee heart pewnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ =Kiryo= Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart witaj miśq 3nodding heart :* eek ..aaa... to takie buty... ze jakie ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:59 am
Kukus Ozzwald Kukus ]Goth bless[ Nie pi^$#ol, masz tu zdjecie mojego pindola xd xp Ja tu bede udawal ze mam komore, a ty rob tam tricki xd ogarnij słowa... dzieci na sali... jest środek dnia *wyjmuje smoka z ust* gdzie ? kukus zmienisz mi pieluche ? a zasypeczkę i klapsa też pan życzy? no ba.. full servis bym sobie rzyczyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:59 am
Kitty ShadowCat Aidanna nie dotykaj mnie wyrodne dziecko scream eek Odsuwa się.... ty.. ty.. jesteś jakaś dziwna sweatdrop stare jak już mówił Ozzy... wyrażaj się jakoś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|