|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:40 am
Katka1989 Hejko wszystkim! Kukus powinieneś zostać dyplomatą wink witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:40 am
Falcone Lethiel Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj *przytulas* no i co zescie tu porabiali question cos tam czytalem o jakes Gaiowej olompiadzie ale chyba nie skapowalem moze ktos mi ti wytlumaczy sweatdrop moogłbym... ale to tajemnica blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:41 am
Katka1989 Hejko wszystkim! Kukus powinieneś zostać dyplomatą wink Cześć Katka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Hejko wszystkim! Kukus powinieneś zostać dyplomatą wink cześć, Kateczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Falcone Lethiel Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj *przytulas* no i co zescie tu porabiali question cos tam czytalem o jakes Gaiowej olompiadzie ale chyba nie skapowalem moze ktos mi ti wytlumaczy sweatdrop moogłbym... ale to tajemnica blaugh ehh.....życie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:42 am
Kukus nawet tak nie moow... bo jak mi się jeszcze jedno przytrafi to oszaleję do reszty co ty chcesz za kilka lat bedziesz patrzal na corka jak jest samodzielna i wtedy powiesz "oh jak dobrze ja wychowalem" no i mam nadzieje ze chowasz Fana mangi i anime wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:43 am
Falcone Katka1989 Hejko wszystkim! Kukus powinieneś zostać dyplomatą wink czesc ........... aha falcone, źle myślałeś bo to nie o ciebie mi chodziło... więc przestań się na mnie boczyć tylko zachowuj się normalnie... stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Kukus nawet tak nie moow... bo jak mi się jeszcze jedno przytrafi to oszaleję do reszty co ty chcesz za kilka lat bedziesz patrzal na corka jak jest samodzielna i wtedy powiesz "oh jak dobrze ja wychowalem" no i mam nadzieje ze chowasz Fana mangi i anime wink a co? zamierzasz poderwać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Falcone Lethiel Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj *przytulas* no i co zescie tu porabiali question cos tam czytalem o jakes Gaiowej olompiadzie ale chyba nie skapowalem moze ktos mi ti wytlumaczy sweatdrop Jeszcze nikt nie wie dokladnie Falconie.. to tajemnica adminow... czyli wszystko sie roztrzygnie jutro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Kukus treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh tak więc też za chwilę znikam no masz talent do dzieci ja bym zabił! żebym ja ciebie nie zabił... zbliż się do mojego maleństwa, a ubijut cie, gamoniu, dziecioboojco eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:44 am
lol... nudno..... *rozgląda sie po salonie* hm........ basenik !! 4laugh *bierze rozbieg i skacze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:45 am
Kukus Labudziak Falcone Kukus treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh tak więc też za chwilę znikam no masz talent do dzieci ja bym zabił! żebym ja ciebie nie zabił... zbliż się do mojego maleństwa, a ubijut cie, gamoniu, dziecioboojco eek nie mówiłem o twoim ^^, ale moja mama była kiedyś opiekunką, i po domu szwedało sie 5 takich dzieci.. ..ja nie wracałem ze szkoły do domu.puki one były. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:46 am
Kukus Labudziak Falcone Kukus treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh tak więc też za chwilę znikam no masz talent do dzieci ja bym zabił! żebym ja ciebie nie zabił... zbliż się do mojego maleństwa, a ubijut cie, gamoniu, dziecioboojco eek ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:46 am
Labudziak a co? zamierzasz poderwać? xd nie -_-........... ale trzeba potrzymac rod Fanow bo kiedys moze nas zabraknac i bedzie koniec gonk Katka wcale sie nie bocze stare i Labudziak napewno bys nie zabil dziecka bo przez tydzien cie wyrzuty sumienia po ptaszku meczyly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:47 am
Falcone Kukus nawet tak nie moow... bo jak mi się jeszcze jedno przytrafi to oszaleję do reszty co ty chcesz za kilka lat bedziesz patrzal na corka jak jest samodzielna i wtedy powiesz "oh jak dobrze ja wychowalem" no i mam nadzieje ze chowasz Fana mangi i anime wink jeśli ja dobrze dziecko wychowam to się zdziwię... jak narazie Karolina jest najbardziej rozpuszczonym i pyskatym bachorem z jakim miałem w życiu do czynienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|