|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Aidanna Kukus Aidanna ]Goth bless[ A jakie przeslanie w tekscie wink heart ale tekst nie stare stare nie wiesz co dobre no co?? i sie czepia... kazdy ma swoje zdanie Ale czlowiek to czlowiek, a zadze powinno sie zaspokajac blaugh 3nodding heart ty bys sie przerazil jak bys zobaczyl mnie i moja kolezanke widzaca szczeniaczka... ogluch bys!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus racqel hejacz ! jast jakis mod online ? ninja ahoj! mam pytanko: jak wyglada proces rejestracji nowego uzytkownika w gildii z waszej strony? czy to wy (mod'y) musicie potwierdzic jego czlonkostwo, czy to sie jakos automatycznie odbywa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:54 am
Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart witaj miśq 3nodding heart :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:55 am
=Kiryo= Nightmaree aaaaaa Kiryo milosci moja *rzuca sie na szyje i namietnie caluje* siemanko wszystkim wink heart witaj miśq 3nodding heart :* *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:55 am
]Goth bless[ Nie pi^$#ol, masz tu zdjecie mojego pindola xd xp Ja tu bede udawal ze mam komore, a ty rob tam tricki xd ogarnij słowa... dzieci na sali... jest środek dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|