|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:45 am
Hejka Racgel ________ Po BuMp'ujcie troszku jesli chcecie ... 4laugh My Quest ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Aidanna ]Goth bless[ A jakie przeslanie w tekscie wink heart ale tekst nie stare stare nie wiesz co dobre no co?? i sie czepia... kazdy ma swoje zdanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juz zdazyliscie sie poklocic? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:46 am
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna *podchodzi do kitty, bierze ja za rece i mowi: JESTES ADOPTOWANA* eek a buuuu uu.... jak mogłaś.... crying crying xd xd jestes juz dorosla kochanie.. kiedys musilelismy ci powiedziec arghh domokun *rzuca sie na nia z nozem* scream xd AAA!!!! *ucieka przez pokoj wrzeszcczac... chowa sie za ozzim!!* Ozzi ratuj!!! ja sie do niej nie przyznaje... ja z ta sprawa nie mam nic wspolnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:47 am
Eh ... Ale sie ludu zeszlo ... blaugh
Witam Wszystkich ktorych jeszcze nie zdarzylem przywitac ...^^
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:48 am
Aidanna AAA!!!! *ucieka przez pokoj wrzeszcczac... chowa sie za ozzim!!* Ozzi ratuj!!! arghh... *wbija tasak w głowe ozza* domokun xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Juz zdazyliscie sie poklocic? xd ja sie nie klocilem z nikim....... to cos innego ale rowne pokluceniu sie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kukus Aidanna ]Goth bless[ A jakie przeslanie w tekscie wink heart ale tekst nie stare stare nie wiesz co dobre no co?? i sie czepia... kazdy ma swoje zdanie Ale czlowiek to czlowiek, a zadze powinno sie zaspokajac blaugh 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Juz zdazyliscie sie poklocic? xd jak to sie mowi sa ludzie i parapety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:49 am
Quote: ja sie do niej nie przyznaje... ja z ta sprawa nie mam nic wspolnego... ale ona chce mnie zabic!!!... lachy bez!!! wyrywa basebolla z reki ozziego i wali kitty w lep!!! i co teraz!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:49 am
Kitty ShadowCat arghh... *wbija tasak w głowe ozza* domokun xd xd xd *tasak zatrzymuje w jego Irokezie* ale o co halo ? bija mnie gonk a ja nie moge oddac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:50 am
Aidanna Quote: ja sie do niej nie przyznaje... ja z ta sprawa nie mam nic wspolnego... ale ona chce mnie zabic!!!... lachy bez!!! wyrywa basebolla z reki ozziego i wali kitty w lep!!! i co teraz!!!! ale ja to do niej mowilem promyczku... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|