|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:25 am
Kiart novelin Ibris Hey wszystkim ^____^ *zadowolona i zmeczona siada na fotelu* Hej IB ^^ No i wogole to cześć wszystkim wink Witaj ...^^ blaugh Hey Kiart whee *idzie zrobić kawe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:25 am
Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee Ozz ... question exclaim ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:26 am
Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee eek niczego mi nie udowodnicie.. nie dam sobie badan zrobic... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:26 am
Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee eek rodzinka blaugh potchodzi do ozzoego zabira mu kubek idzie po lyzke i karmi kakaukiem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:27 am
Kiart Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee Ozz ... question exclaim ! xp czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce... a co tobie sie nie zdarza...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:27 am
Ibris XD *rozglada sie po pokoju* Wydaje mi sie, ze wlasnie okupuje kompa Kage i ogolnie rzecz biorac, to spedzam u niego kolejny dzien xd heart Ozz, wez to kakao w druga reke i nie lej po podlodze ;> ahaaaa :> :> miłej zabawy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:28 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee eek niczego mi nie udowodnicie.. nie dam sobie badan zrobic... wink *psituuuuuuuuuul* Aid- mamunia, Ozz- tatuś... bobawmi sie w domek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:28 am
Kiart Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee Ozz ... question exclaim ! xp cicho ja tez o niczym niewiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:29 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee eek niczego mi nie udowodnicie.. nie dam sobie badan zrobic... wink *psituuuuuuuuuul* Aid- mamunia, Ozz- tatuś... bobawmi sie w domek whee Biedni sasiedzi... rodzice tez X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:30 am
Ibris Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee eek niczego mi nie udowodnicie.. nie dam sobie badan zrobic... wink *psituuuuuuuuuul* Aid- mamunia, Ozz- tatuś... bobawmi sie w domek whee Biedni sasiedzi... rodzice tez X_X a najgorsze jest to ze my o niczym nieiwmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:32 am
...kurde - muszę isc ...trzymajta się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:32 am
Ozzwald Kiart Kitty ShadowCat Aidanna *mamusiu eek .... bez mamusiowania prosze.... przynosi kakao whee ... dla sie i oziego tez heart *podchodzi do Ozzia* tatusiu whee heart *pije kakao*.... whee Ozz ... question exclaim ! xp czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce... a co tobie sie nie zdarza...? Raczej uwazam co robie ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|