|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:12 am
YumiTao Ozzwald Yumi co sie tak kryjesz ? wielki brat patrzy xd blaugh a na co sie patrzy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wczlapuje* >CZŁPA, CZŁAP, CZŁAP< *skok na fotel* *opad na fotel* *leżenie na fotelu* aaaaaaah biggrin *rozglada sie po gildii* ... ninja hey bejbe xd idziemy połowic ? xp bo nudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad *Przytula* nie plakusiaj meow=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumka idziemy łowić? domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:13 am
czesc.. biggrin Kirat a mnie gaia chula jak trza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao hey bejbe xd idziemy połowic ? xp bo nudno... miałam to samo powiedziec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad *shodzi z ozziego i podbiega z popcornem do kitty... niesmutaj sie... wez popcornu blaugh *pożera popkorn* whee *ociera łezki* pyszny popkorn whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czesc.. biggrin Kirat a mnie gaia chula jak trza... Heyy Ozz.... będziecie, może w najbliższej przyszłości grać w UT ? xd Hey Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:15 am
M-Teen Yumka idziemy łowić? domokun whee idemy idemy xd ktos jeszcze ma chec sie przyłaczyc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:15 am
Kitty ShadowCat Aidanna Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad *shodzi z ozziego i podbiega z popcornem do kitty... niesmutaj sie... wez popcornu blaugh *pożera popkorn* whee *ociera łezki* pyszny popkorn whee heart z maselkiem 3nodding no juz sie niesmutaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:16 am
Hey wszystkim ^____^ *zadowolona i zmeczona siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Hey wszystkim ^____^ *zadowolona i zmeczona siada na fotelu* Witaj ^___________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad *shodzi z ozziego i podbiega z popcornem do kitty... niesmutaj sie... wez popcornu blaugh *pożera popkorn* whee *ociera łezki* pyszny popkorn whee heart z maselkiem 3nodding no juz sie niesmutaj blaugh a teraz chce piciu whee mamusiu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|