|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:06 am
Ozzwald Aidanna hejka wam wszystkim biggrin heart czesc.. heart *caluje* odwzajemnia pocalunek i siadam ozziemu na kolankach heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:07 am
Aidanna Ozzwald Aidanna hejka wam wszystkim biggrin heart czesc.. heart *caluje* odwzajemnia pocalunek i siadam ozziemu na kolankach heart po tej przerwie znowu sie tu widzimy... biggrin heart Yumi co sie tak kryjesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:08 am
je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:09 am
*wczlapuje* >CZŁPA, CZŁAP, CZŁAP< *skok na fotel* *opad na fotel* *leżenie na fotelu* aaaaaaah biggrin *rozglada sie po gildii* ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad ...to się ciesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Yumi co sie tak kryjesz ? wielki brat patrzy xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:10 am
M-Teen *wczlapuje* >CZŁPA, CZŁAP, CZŁAP< *skok na fotel* *opad na fotel* *leżenie na fotelu* aaaaaaah biggrin *rozglada sie po gildii* ... ninja ...Ave! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:10 am
Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad tez tak czasem bym chcial.... bo moglbym wejsc do damskiej szatni na basenie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:11 am
Ja- Yosei M-Teen *wczlapuje* >CZŁPA, CZŁAP, CZŁAP< *skok na fotel* *opad na fotel* *leżenie na fotelu* aaaaaaah biggrin *rozglada sie po gildii* ... ninja ...Ave! biggrin siemano domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat je..jes.. jestem niewidzialna crying *siada w kacie* sad *shodzi z ozziego i podbiega z popcornem do kitty... niesmutaj sie... wez popcornu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|