|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:24 am
Kukus Lethiel Kukus Lethiel Kukus Kagenoyami Czarny Czy mi się zdaje, czy ktoś tu pokemonów nie lubi xp Co Ty! Wszyscy je kochaja... ! Tak samo jak Linkin Park... stare xp tulimy tulimy? yay !!! *przytulas* 4laugh xd Lathiel, w jakie ty dzielnicy mieszkasz? bo my [ja, Ozzwald i BeeWoolf no i Destowy ryj] dziś robimy imprezę... wpadłabyś? nie xp wiedziałem żeby nie wspominać o Descie blaugh ale jego mieszkanie wykorzystujemy tym razem, więc... ale mimo to mogłabyś zdradzić jaka dzielnica? nie ... mooj slodki sekret wink papatki Sei *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:25 am
Lethiel Kukus Lethiel Kukus Lethiel Kukus Kagenoyami Czarny Czy mi się zdaje, czy ktoś tu pokemonów nie lubi xp Co Ty! Wszyscy je kochaja... ! Tak samo jak Linkin Park... stare xp tulimy tulimy? yay !!! *przytulas* 4laugh xd Lathiel, w jakie ty dzielnicy mieszkasz? bo my [ja, Ozzwald i BeeWoolf no i Destowy ryj] dziś robimy imprezę... wpadłabyś? nie xp wiedziałem żeby nie wspominać o Descie blaugh ale jego mieszkanie wykorzystujemy tym razem, więc... ale mimo to mogłabyś zdradzić jaka dzielnica? nie ... mooj slodki sekret wink papatki Sei *przytulas* oko, nie wnikam bo wsiąknę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:28 am
Kukus Kagenoyami A tak z innej beczki: Vo Dear Users, On Friday, August 27th at 6:00pm PST, Gambino's Mansion will be open for all to enter to discuss the upcoming event. We will be holding the first GAIA Olympic Event starting on Saturday, August 28th at 8:00am PST. This event will be sponsored by Gambino, himself and will last until Sunday, August 29th at 12:00pm PST. Be sure to join in the fun, show your town spirit by cheering on your favorite NPC's, watch them compete, and get cool prizes in the process! Hope you see you all there! ja to co najwyżej na paraolimpiadę... wciąż jestem ruchowo upośledzony... chociaż już nawet chodzić mogę... ale bardziej przypomina to bujanie się boi na fali... i muszę używać laski jak mam dłuższy dystans... no nic jak tylko mnie dopadła starcza demencja eek ale na woozeczku już nawet po schodach zaiwaniam... frajda jak jasna cholera Heh... Skok przez plotki na wozku inwalidzkim ^^ To jest to! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:31 am
siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:32 am
Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj falcone!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:32 am
treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać
czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh
tak więc też za chwilę znikam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:33 am
Kagenoyami Kukus Kagenoyami A tak z innej beczki: Vo Dear Users, On Friday, August 27th at 6:00pm PST, Gambino's Mansion will be open for all to enter to discuss the upcoming event. We will be holding the first GAIA Olympic Event starting on Saturday, August 28th at 8:00am PST. This event will be sponsored by Gambino, himself and will last until Sunday, August 29th at 12:00pm PST. Be sure to join in the fun, show your town spirit by cheering on your favorite NPC's, watch them compete, and get cool prizes in the process! Hope you see you all there! ja to co najwyżej na paraolimpiadę... wciąż jestem ruchowo upośledzony... chociaż już nawet chodzić mogę... ale bardziej przypomina to bujanie się boi na fali... i muszę używać laski jak mam dłuższy dystans... no nic jak tylko mnie dopadła starcza demencja eek ale na woozeczku już nawet po schodach zaiwaniam... frajda jak jasna cholera Heh... Skok przez plotki na wozku inwalidzkim ^^ To jest to! xp o tak... szczegoolnie na dystansie 110 metroow... ewentualnie bieg przełajowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:34 am
Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:35 am
Kukus treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh tak więc też za chwilę znikam no masz talent do dzieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:37 am
Hejko wszystkim! Kukus powinieneś zostać dyplomatą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:38 am
Lethiel Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj *przytulas* no i co zescie tu porabiali question cos tam czytalem o jakes Gaiowej olompiadzie ale chyba nie skapowalem moze ktos mi ti wytlumaczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:38 am
Falcone Kukus treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh tak więc też za chwilę znikam no masz talent do dzieci ja bym zabił!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:39 am
Katka1989 Hejko wszystkim! Kukus powinieneś zostać dyplomatą wink czesc ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:39 am
Falcone Kukus treść ambitnej dyskusji z czterolatką Kukus: Młoda, chce ci się spać? Karolinka: nie Kukus: ty mnie chyba nie zrozumiałaś... ja stwierdzam, że masz iść się zdrzemnąć Kerolinka: kiedy mi się nie chce Kukus razz ozwool, że wyjaśnię jeszcze raz... ja bym sobie przykimał ale muszę cię pilnować, więc jeśli ty poojdziesz spać to ja też bym moogł... więc ponawiam pytanie... chce ci się spać? Karolinka: a mam wybór? [ależ ona elokwentna czasem mam ochotę jej przykopać za te pyskuwy] Kukus: zasadniczo nie masz wyboru Karolinka: to chce mi się spać czyż to nie było mistrzostwo negocjacji z bachorem? i bez użycia środkoow nasennych blaugh tak więc też za chwilę znikam no masz talent do dzieci nawet tak nie moow... bo jak mi się jeszcze jedno przytrafi to oszaleję do reszty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 3:40 am
Falcone Lethiel Falcone siema ludzie wrocilem Kurcze nie udalo sie do kumpla wbic stressed bo do pracy jechal xp witaj *przytulas* no i co zescie tu porabiali question cos tam czytalem o jakes Gaiowej olompiadzie ale chyba nie skapowalem moze ktos mi ti wytlumaczy sweatdrop Jeszcze nikt nie wie dokladnie Falconie.. to tajemnica adminow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|